Ρούχα για το ρεβεγιόν

Ρούχα για το ρεβεγιόν : Οι μέρες που θα παρτάρουμε πλησιάζουν και όλοι έχουμε, σχεδόν, αποφασίσει τι θα κάνουμε την παραμονή των Χριστουγέννων! Αλλά ο “πονοκέφαλος” είναι άλλος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλά κορίτσια και αγόρια ακόμη αναζητούν εκείνο το outfit το οποίο θα τους κάνει να ξεχωρίσουν ακόμη περισσότερο στο ρεβεγιόν και στα μαγαζιά έχουν αρχίσει να καταφτάνουν οι πρώτοι καταναλωτές οι οποίοι ψάχνουν να κάνουν τους απόλυτους συνδυασμούς για να βρουν το look που θέλουν να “κυκλοφορήσουν” στον κόσμο!

Η Ήβη Αδάμου είναι ένα σούπερ fashion κορίτσι το οποίο φροντίζει τα looks της να είναι πάντα spot on και οι εμφανίσεις της πάντα εντυπωσιάζουν και δίνουν έμπνευση!

Έτσι, λοιπόν, κάναμε μια “βόλτα’ στο προφίλ της στο Instagram και αμέσως πήραμε έμπνευση για τα ρούχα για το ρεβεγιόν! Χρώματα, λάμψη και ιδιαίτερα patterns είναι κάποια στοιχεία τα οποία θα μπορούσες να προσθέσεις στην εμφάνιση σου σύμφωνα με την τραγουδίστρια!

Πάμε να δούμε τα looks:

#1. Κόκκινο και animal print

Η Ήβη επέλεξε σε μια εμφάνιση της να φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα το οποίο αναδεικνύει τα πόδια τις και το συνδύασε με zebra boots οι οποιες ταίριαζαν απόλυτα με το ένδυμα.

#2. Total black&animal print

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Ήβη Αδάμου ποζάρει με ένα μαύρο κοντό φόρεμα, μαύρο καλσόν και επέλεξε να σπάσει τη “μαυρίλα” με ένα loose blazer σε zebra print.

#3.Total silver

Για μια από τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, η τραγουδίστρια φόρεσε ένα ασημί μπουστάκι και ένα παντελόνι με άνοιγμα στο τέλος, στην ίδια ακριβώς απόχρωση! Μια τάση που ταιριάζει στα Χριστούγεννα!

Υπέροχα looks!

Τσέκαρε και αυτά :

Wednesday :5 πραγματα που δεν ήξερες για τη σειρά

Χριστούγεννα 2022 : Οι diy κάρτες που θα φτιάξεις