Ρούχα

Ρούχα: Η LG Electronics (LG) θέτει νέες βάσεις στη φροντίδα των ρούχων μέσω του επαναστατικού LG Styler.

Το φρεσκάρισμα των ευαίσθητων ρούχων γίνεται από την άνεση του σπιτιού σας με τη δύναμη του ατμού. Αποτελεί την ιδανική προσθήκη για το σπίτι σας, καθώς το κομψό του design αναβαθμίζει την αισθητική κάθε χώρου.

Το καθαρό νερό και η κινούμενη κρεμάστρα που συνδυάζει το σύστημα TrueSteam™ του LG
Styler, μειώνουν τα αλλεργιογόνα, τις οσμές και τις ζάρες στα ρούχα σας. Έτσι, η φροντίδα
των ρούχων σας γίνεται απλά και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, προσφέροντας
αίσθηση φρεσκάδας.

Το σύστημα στεγνώματος χαμηλής θερμοκρασίας στεγνώνει τα ρούχα ταχύτερα από το στέγνωμα με αέρα, αποτρέποντας τη φθορά από τη θερμότητα και επεκτείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής των ενδυμάτων.

Τα αλλεργιογόνα 1 και τα βακτηρίδια 2 μειώνονται σημαντικά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα απολύμανσης υφασμάτων και ρούχων που είναι δύσκολο να πλυθούν, όπως κουστούμια, φορέματα, παλτό και άλλα ρούχα. Επιπλέον το TrueSteam™ αποτελείται από 100% νερό, χωρίς χημικά πρόσθετα.

Το Styler διαθέτει επίσης πρέσα παντελονιού στην πόρτα της συσκευής, η οποία προσφέρει τέλεια τσάκιση για τα παντελόνια και λιγότερες ζάρες. Επιπλέον, ο κομψός σχεδιασμός του με τον εξωτερικό καθρέφτη που διαθέτει, σας επιτρέπει να δοκιμάζετε τα αγαπημένα σας ρούχα.

Τέλος, για τους λάτρεις της τεχνολογίας μέσω της εφαρμογής ThinQ™ για smartphones, είναι δυνατή η παρακολούθηση της συσκευής, καθώς και ο έλεγχος κατανάλωσης ενέργειας και η λήψη επιπρόσθετων προγραμμάτων φροντίδας.

Τσέκαρε κι αυτό: 

Experience Park: Ανακοινώθηκε η ένταξη νέων δραστηριοτήτων