Saint Laurent

O οίκος Saint Laurent παρουσίασε την ανδρική συλλογή FW 2023 δια χειρός Άντονι Βακαρέλο και όσες γυναίκες είδαν τα ρούχα, δήλωσαν πως θα τα φορούσαν… χθες καθώς αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως το γνωστό brand στρέφεται προς το genfer fluid.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η νέα συλλογή που παρουσιάστηκε στο μουσείο Bourse de Commerce – Pinault Collection κατάφερε να προκαλέσει πολύ ευχάριστα συναισθήματα στους καλεσμένους αλλά και σε όσους κατάφεραν να παρακολουθήσουν την πασαρέλα μέσω του YouTube.

O Άντονι Βακαρέλο δημιούργησε μια συλλογή η οποία βασίζεται στο μαύρο χρώμα ενώ το μπεζ, το λευκό και το γκρι είναι οι “πινελιές” που έβαλε στα ρούχα για να δώσει μια άλλη αίσθηση.

Μέσω της συλλογής μπορεί να καταλάβει κανείς πως ο μινιμαλισμός κυριαρχεί ενώ έχει δημιουργήσει ρούχα τα οποία θα μπορούσαν να φορεθούν ακόμη και από γυναίκες.

Τα μοντέλα περπάτησαν φορώντας δημιουργίες όπως μακριά δερμάτινα πλατό, πουκάμισα με ruffles τα οποία δίνουν μια δραματική νότα και παντελόνια τα οποία είχαν στη cigarette γραμμή στο πάνω μέρος αλλά άνοιγαν με μια ελαφριά καμπάνα στο τελείωμα όπου και κάλυπτε το παπούτσι.

Όλοι έχουμε ενθουσιαστεί με τη συλλογή του Saint Laurent!

Τσέκαρε και αυτά: