Σακίδιο πλάτης

Φτιάξτο μόνος σου: Το σακίδιο πλάτης είναι πλέον βασικό αξεσουάρ στη ζωή μας και ένα εύκολο παιχνίδι και σχεδόν ανέξοδο είναι να το φτιάξετε μόνοι σας, από το να ψάχνετε στην αγορά και σε κάποιες περιπτώσεις να το ακριβοπληρώσετε κιόλας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, σύμφωνα με την Alley Cat και το κανάλι της στο Youtube είναι να αγοράσετε ένα κομμάτι ύφασμα κατά προτίμηση να είναι βαμβακερό. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε έτσι ώστε να ξεχωρίζετε.

Για τα λουριά της σάκας μπορείτε να χρησιμοποιείτε είτε κορδέλα υφασμάτινη είτε ρέλια κι αν επιλέξετε κορδέλα τότε να προσέξετε να είναι καλής ποιότητας έτσι ώστε να μην σας κοπεί γρήγορα.

Φυσικά είναι απαραίτητα οι καρφίτσες και ένα ψαλίδι, ενώ και η ραπτομηχανή είναι αναγκαία. Πρώτη δουλειά είναι να κόψουμε δύο κομμάτια από το ύφασμά μας με διαστάσεις 33 επί 46 εκατοστά, δημιουργώντας δύο ορθογώνια. Από την κορδέλα πρέπει να κόψουμε δύο κομμάτια περίπου 1,5 μέτρο το καθένα.

Δείτε το βίντεο με την κατασκευή του σακιδίου πλάτης.

 

Με τον παραπάνω τρόπο μπορείτε να φτιάξετε σακίδιo πλάτης σε ότι χρώμα και σχέδιο θέλετε και μην διστάσετε να το κάνετε και εσείς στο σπίτι σας.