Σακίρα

Η iconic Κολομβιανή τραγουδίστρια και στιχουργός, βραβευμένη με αμέτρητα βραβεία GRAMMY και Latin GRAMMY, Σακίρα κυκλοφόρησε την ολοκαίνουργια συνεργασία της με τον Ozuna στο τραγούδι “Monotonía”, μέσω της Panik Records/Sony Music.

Αυτό το νέο τραγούδι σε στιλ bachata είναι διαθέσιμο παράλληλα με το επίσημο video του, το οποίο έχει σκηνοθετήσει η Shakira με τον επί χρόνια συνεργάτη της Jaume de la Iguana.

Βιντεοσκοπημένο στη Manresa της Ισπανίας, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός από θαυμαστές που έσπευσαν να δουν τη Shakira από κοντά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)


Η Shakira ξεκίνησε να δίνει μικρές γέυσεις από το τραγούδι από τις αρχές του μήνα μέσα από τα social media δημιουργώντας μεγάλη ανυπομονησία και ενθουσιασμό.

Το “Monotonía” αποτελεί το πολυαναμενόμενο 2ο single του νέου album που αναμένεται να κυκλοφορήσει η Shakira, ενώ διαδέχεται τη τεράστια επιτυχία “Te Felicito” μια συνεργασία με τον Rauw Alejandro, το οποίο βρέθηκε στη κορυφή του Billboard Latin Airplay chart με την κυκλοφορία του. Μείνετε συντονισμένοι καθώς ένα νέο era για τη Σακίρα μόλις ξεκίνησε!

Τσέκαρε κι αυτό:

Ιχθείς 2023: Προβλέψεις για το νέο έτος του 2023