Σακίρα

Η Σακίρα συνεχίζει τις “επιθέσεις” και τα “καρφιά” μέσω των νέων τραγουδιών που κυκλοφορεί στον πρώην σύζυγο της, Πικέ, καθώς η απιστία πονάει και ο ποδοσφαιριστής την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο όπως έχει αναφέρει εκείνη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Κολομβιανή σούπερ σταρ ακόμη δεν μπορεί να δεχτεί πως ο πρώην σύζυγος της φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο, και αφού τον ξεμπρόστιασε στο κομμάτι “Sessions #53” , όπου σύγκρινε την νυν σύντροφο του με ένα Twingo, επιστρέφει με ένα τραγούδι και πάλι πετά τις αιχμές της χωρίς όμως να τον ονομάζει!

Το νέο τραγούδι ονομάζεται “TQG”, και είναι σε συνεργασία με την επίσης καταξιωμένη τραγουδίστρια Karol G και ήδη έχει γίνει viral!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KAROL G (@karolg)

Στα “καρφιά” που εκτοξεύει η Σακίρα αναφέρει πως τα λάθη δεν τα επαναλαμβάνει, πως δεν επιστρέφει πίσω όσο και αν κάποιος παρακαλά, ότι είναι πιο δυνατή και πως κάποιος θέλησε να επιστρέψει πίσω αλλά εκείνη δεν τον δέχτηκε!

Ο Πικέ από τη δική του πλευρά συνεχίζει να έχει σχέση με την Κλάρα Κία και ο κόσμος δεν φαίνεται να αποδέχεται τις απιστίες του ποδοσφαιριστή καθώς η τραγουδίστρια είναι πολύ αγαπητή και δε θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους!

Τσέκαρε το νέο κομμάτι εδώ!

Τσέκαρε και αυτά: