Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επιτέλους είναι στην ίδια ομάδα και έχουν αρχίσει να δημιουργούν τις δικές τους στρατηγικές για να μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος έτσι ώστε να μπουν στο Γαλάτσι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το ζευγάρι θέλει να κάνει διάφορα πράγματα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα αγωνίσματα αλλά από ότι φαίνεται υπάρχουν τριβές στην ομάδα τους και προσπαθεί να δημιουργήσει καταστάσεις έτσι ώστε να δείξουν πως είναι ενωμένοι!

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, το ζευγάρι έχει σκεφτεί ποιες είναι οι κινήσεις για να μπορέσουν να “χτυπήσουν” τον Μαρτίκα καθώς η ατάκα που ειπώθηκε στην αθλήτρια “όσο μπόι σου λείπει, τόση γλώσσα έχεις”, θα κάνει τον Κατσούλη να απαιτήσει μια συγγνώμη.

Ο Σάκης Κατσούλης θυμάται την ατάκα που είπε ο Σπύρος Μαρτίκας και το λέει να ζητήσει “συγγνώμη” αλλά ο φαρμακοποιός δε θα ζητήσει συγγνώμη διότι αναφέρει πως αυτή την ατάκα θα την έλεγε στον οποιοδήποτε!

Το Survivor All Star έχει γίνει μπάχαλο και οι παίκτες προσπαθούν να βρουν τρόπους για να δημιουργήσουν το απόλυτο ριάλιτι και ο κόσμος έχει αρχίσει να μπερδεύεται γιατί βλέπουν πράγματα που δεν αρέσουν!

Tσέκαρε και αυτά: