Σάκης Κατσούλης

O Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπήκαν μαζί στο Survivor All Star γιατί τους αρέσει πολύ το παιχνίδι και η παραγωγή αποφάσισε να τους “χωρίσει” σε διαφορετικές ομάδες γιατί θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Οι δυο τους προσπαθούν να βρουν μερικές στιγμές έτσι ώστε να τα πουν και από ότι φαίνεται το συναίσθημα επικρατεί της λογικής καθώς ο παίκτης των Κόκκινων έκανε μια κίνηση που σίγουρα α προκαλέσει ερωτήματα στους Κόκκινους αν την καταλάβουν.

Ο Σάκης Κατσούλης κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων που είδαμε την Κυριακή 12/3 στα δεύτερα ματσαρίσματα είπε να μην παίξει η Σταυρούλα Χρυσαειδή ενάντια στην Μαριαλένα καθώς θα βρει το στόχο ενώ ο Νίκος Μπάρτζης είπε πως η Σταυρούλα πρέπει να παίξει με τη Μαριαλένα γιατί δεν “το έχει”.

Η Μαριαλένα άκουσε το όνομα της από τον πάγκο και πιστεύει πως κάνει τα πάντα ο Νίκος Μπάρτζης για να μπορέσει να “χτυπήσει” τον Κατσούλη.

Το ζευγάρι στηρίζει φουλ ο ένας τον άλλον και είπε πως μπορεί να τα καταφέρει το κορίτσι του και ίσως οι παίκτες των Κόκκινων να τσινίσουν γιατί μπορεί να του προσάψουν πράγματα τα οποία δεν είναι ανάγκη.

Τα σχόλια ήταν πολλά και περιμένουμε να δούμε εξελίξεις!

Τσέκαρε και αυτά: