Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι δυο από τους 26 παίκτες που αποφάσισαν να ενταχθούν στην πρώτη “φουρνιά” που μπήκε στο Survivor All Star.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι δυο παίκτες εκτός από διαγωνιζόμενοι στο ριάλιτι επιβίωσης, είναι και ζευγάρι και όπως είναι λογικό και αναμενόμενο ανησυχούν ο ένας για τον άλλον μιας και είναι σε διαφορετικές ομάδες.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Ant1 “To Πρωινό”, οι δυο παίκτες έκαναν μια μικρή “παρανομία” και η παραγωγή δε φαίνεται να έδωσε σημασία.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ο Σάκης Κατσούλης έδωσε στην σύντροφο του ένα κομμάτι από ένα σάντουιτς το οποίο φέρεται να κέρδισε σε αγώνισμα κατά τη διάρκεια του συμβουλίου στο νησί.

Η κόκκινη ομάδα φέρεται να έχει κερδίσει το αγώνισμα επάθλου και κράτησε στην άκρη έναν κομμάτι από το φαγητό του, για να το δώσει στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Το φαγητό δόθηκε κρυφά λίγο πριν καθίσουν στις θέσεις τους στο συμβούλιο και με αυτόν τον τρόπο φαίνεται πώς το ζευγάρι έχει συνεννοηθεί να προστατέψει ο ένας τον άλλον.

Η κίνηση αυτή, πάντως, δεν ξέρουμε αν θα κάνει την παραγωγή να στραβώσει ή αν θα τους αφήσει να περάσουν κάτω από το χαλί αυτό που έγινε!

Τσέκαρε και αυτά: