Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπορεί να χωρίστηκαν από την παραγωγή του Survivor All Star, αλλά παραμένουν κοντά και συναντιούνται τα βράδια στη ζούγκλα όπου και μπορούν να περάσουν κάποιες ώρες μαζί.

Μετά από την σπόντα του Στάθη Σχίζα για τις νυχτερινές συναντήσεις του, έρχεται η Τζο Μαριδάκη να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα μέσω της εκπομπής “Πρωινό μας” και αναφέρει πως είναι άδικο να συναντιούνται γιατί όλοι χρειάζονται στήριξη και εκείνοι είναι ευνοημένοι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

“Πιστεύω πως ο Σάκης Κατσούλης ευνοεί την Μαριαλένα  στα μαρσαρίσματα. Πολλές φορές έλεγε για παράδειγμα στη Σταυρούλα να μην την επιλέξει. Δεν ξέρω αν το έκανε στρατηγικά, θεωρώ πάντως ότι τα δύο παιδιά είναι πολύ ευνοημένα, που έχουν ο ένας τον άλλον”.

Στη συνέχεια των δηλώσεων της αναφέρθηκε στις συναντήσεις του λέγοντας :

“Τα βράδια συναντιούνται. Από τη μια το καταλαβαίνουμε, γιατί είναι μαζί, οπότε θέλει να δει ο ένας τον άλλον, αλλά από την άλλη, είναι άδικο, γιατί για κάποιον λόγο τους χώρισε η παραγωγή”. 

Η παραγωγή μέχρι τώρα δεν έχει πάρει κάποια θέση ή δε μας έχει γίνει γνωστό αλλά σίγουρο είναι λίγο άδικο για τους υπόλοιπους παίκτες που δεν έχουν στήριξη!

Τσέκαρε και αυτά: