Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ένα από τα πρόσωπα τα οποία αναμένεται να μπουν στο Survivor All Star, όπως και η σύντροφος του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έχουν ήδη φτιάξει τις βαλίτσες τους για Άγιο Δομήνικο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο πρώην νικητής του Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Οpen Weekend”, για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις παραλίες του Αγίου Δομήνικου και έκανε δηλώσεις για Ντάνο και Τριαντάφυλλο, οι οποίες όμως δεν “ταιριάζουν” μεταξύ τους και πέφτει σε αντιφάσεις!

Από τη μια αναφέρει πως δε γίνεται να ασχολούνται όλοι με τον Ντάνο αλλά από την άλλη αναφέρει πως ο Τριαντάφυλλος ήταν αυτός που έφερε μεγάλη επιτυχία στο Survivor του 2021.

Xαρακτηριστικά είπε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο :

“Για μένα πρέπει να πάρει μια θέση η παραγωγή. Είναι κακό για τους υπόλοιπους παίκτες, για εμάς, γιατί θα μπουν περίπου 30 άτομα απ’ ό,τι ακούμε, να ασχολούνται με τον 31ο ή τον 29ο. Είναι ένα All-Star Survivor, το πρόγραμμα δεν έχει κανέναν ανάγκη”.

Για τον Τριαντάφυλλο είπε :

“Απ’ τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, πρωταρχικό ρόλο παίζει τι θα του πει ο Νικόλας. Υπεροπτική η δήλωση του δικηγόρου του, αλλά η αλήθεια είναι ότι για μένα το Survivor του ’21 ήταν κατά 70% Τριαντάφυλλος”.

Ναι μεν, ο Σάκης Κατσούλης πιστεύει πως δεν πρέπει να ασχολούνται όλοι με έναν παίκτη, αλλά από την άλλη όλοι ασχολούνται με δυο παίκτες, τον Ντάφυ και τον Ντάνο! Κάπου γέρνει η ζυγαριά!

Tσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Τα χριστουγεννιάτικα χωριά

Ταινίες Netflix : Η ρομαντική κομεντί που έρχεται