Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης είναι η ήρεμη δυνατόν,η της Κόκκινης ομάδας και φαίνεται πως έχει έρθει κοντά με τον Γιώργο Κόρομι καθώς ψαρεύουν μαζί και κάνουν διάφορα πράγματα στο Survivor All Star!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αυτά είδε ο καλός φίλος του επιχειρηματία που έχει σχέση με μ τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τριαντάφυλλος και θέλησε να τoυ στείλει ένα μήνυμα μέσω story στο Instagram!

“Σάκη μου πολύ παρέα κάνεις με τον οδοντογλυφίδα και ξεχνάς την περάσαμε και ξεχνάς τον λαό που σου έδωσε τη νίκη του 2021 και ξεχνάς… και ξεχνάς αδερφάκι μου εγώ είμαι εδώ για σένα ότι και να κάνεις είμαι πιστός μάγκα μου.

Μάλλον ξέχασες τις βρισιές τις που@@ των αμίγκος για εμάς και το μίσος που είχαν. Εγώ συνεχίζω να σε στηρίζω, θυμήσου μην πουλήσεις τον κόσμο που μας έβγαλαν νικητές. Πρόσεχε τον ύπουλο αδερφέ, τον Ούγγρο τον ύπουλο, τέτοιοι οδοντογλυφίδες σπανίζουν”.

O Σάκης Κατσούλης και ο Τριαντάφυλλος έχουν έρθει πολύ κοντά μετά τη συμμετοχή τους στο Survivor και ο τραγουδιστής έχει πολλές φορές πως θα είναι αυτός που θα τον παντρέψει με τη Μαριαλένα!

Τσέκαρε και αυτά: