Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ένας άνδρας που κατάφερε να μας γίνει γνώριμος λόγω της συμμετοχής του στο Survivor 4 και πέτυχε αυτό που ήθελε! Κέρδισε το παιχνίδι και το κορίτσι, αφού όταν μπήκε στο ριάλιτι βρέθηκαν μαζί και ήταν ένας από του λόγους που ήθελε να βρεθεί στον Άγιο Δομήνικο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μπήκε στα μισά του παιχνιδιού και ήταν από τους παίκτες που αμέσως κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο αφού έδωσε και love story και αγωνίσματα! Πήρε το έπαθλο και πλέον είναι ένας από τους μεγάλους νικητές του ριάλιτι επιβίωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Το βιογραφικό του Σάκη Κατσούλη

Ο Σάκης Κατσούλης γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας και είναι 32 ετών. Από μικρή ηλικία ασχολείται με τον αθλητισμό και έχει περάσει από όλα τα αθλήματα. Ήθελε από μικρός να ασχοληθεί με πολλά πράγματα και πέτυχε. Ασχολείται με τις επιχειρήσεις και με το ποδόσφαιρο.

Από νεαρή ηλικία αγωνιζόταν σε ομάδες ποδοσφαίρου αλλά ήθελε να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κόσμο και άνοιξε το πρώτο του μαγαζί σε νεαρή ηλικία στην Αθήνα. Έχει ήδη κάνει πολλές επιχειρηματικές κινήσεις και θέλει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο αυτά που έχει κάνει.

Η κίνηση που λύγισε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης έχει δηλώσει πώς όταν είδε τη Μαριαλένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από τη δική του πλευρά. Αλλά δεν είχε κάνει κάποια κίνηση όταν τη γνώρισε διότι ήταν σε σχέση. Όταν εκείνη χώρισε, ο επιχειρηματίας την πλησίασε και κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο ραντεβού που περίμενε.

To ζευγάρι έμεινε για 2 χρόνια μαζί αλλά χώρισαν και η Μαριαλένα έφυγε για Survivor!  O Σάκης αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι όταν του έγινε η πρόταση και η παραγωγή έκανε το απίστευτο, βάζοντας μέσα και την κοπέλα με την οποία έβγαινε εκείνη την περίοδο! Τη Χριστίνα Κεφαλά. Η Μαριαλένα έγινε έξαλλη, πολύ λογικό, αλλά όσα περνούσε ο καιρός μαλάκωσε και ήρθε κοντά τον πρώην σύντροφο της. Μέχρι που ήρθε ο τραυματισμός του Σάκη και εκείνη “λύγισε”. Και τότε ξεκίνησε η σπίθα μεταξύ τους!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Το ζευγάρι πέρασε σαν single το Survivor, και όταν βγήκαν από το παιχνίδι,αποφάσισαν να μείνουν μαζί και να δώσουν στη σχέση τους μια ακόμη ευκαιρία.

Ο Σάκης πάντως είναι ένα από τα πρόσωπα που ασχολούνται πολύ με το Instagram και μέχρι στιγμής μετρά 204Κ followers!

Τσέκαρε και αυτά:

Survivor All Star : Τα βιογραφικά των παικτών και οι αλλαγές

Netflix : Τα προγράμματα μαγειρικής που πρέπει να δεις