Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ της εκπομπής “Πρωινό μας” και άνοιξε την καρδιά του στη Φαίη Σκορδά για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλά και για όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με την “κόντρα” μεταξύ του ίδιου και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο πρώην νικητής του Survivor και φερόμενος ως παίκτης του Survivor All Star μίλησε στην παρουσιάστρια για όσα έχουν ακουστεί και ξεκαθάρισε λέγοντας :

“Νομίζω πώς είναι ένα θέμα που πήρε τεράστια διάσταση χωρίς να υπάρχει λόγος. Τον θαυμάζω και έδωσε στο Survivor μια υπεραξία”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Στη συνέχεια των δηλώσεων του αναφέρθηκε στους καλύτερους παίκτες που πιστεύει ο ίδιος ότι είναι αλλά είπε μια ατάκα για τον Άρη Σοϊλέδη που ακούστηκε σαν να του τη “λέει”.

“Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν πάρα πολύ καλός αλλά λαμβάνει αρνητική κριτική γιατί λέει πως οι αντίπαλοι του δεν ήταν καλοί. Δεν μπορείς να μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι. Ξεχωρίζω όμως τον Άρη, τον Πιλίδη, τον Ντάνο για πολλούς λόγους”. 

Παράλληλα, ο Σάκης Κατσούλης αναφέρθηκε και στο All STar, δεν ξέρει ακόμη αν θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο καθώς οι υποχρεώσεις με το νέο του μαγαζί είναι πολλές και ίσως να μην καταφέρει να δώσει το παρών. Ωστόσο, οι επιφυλάξεις είναι πολλές γιατί φήμες θέλουν τον πρώην νικητή να έχει δώσει ήδη τα χέρια και απλά αναμένεται να μπει η τελική υπογραφή στο συμβόλαιο για να μπορέσει να μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο έτσι ώστε να αγωνιστεί.

Τσέκαρε και αυτά : 

Black Friday 2022 : Τι είναι και πώς ξεκίνησε

Καθάρισμα σπιτιού : 3 μικρές συμβουλές