Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz και περνούν πολύ χρόνο μαζί, πλέον, αφού έχουν ορίσει τις δουλειές τους με τέτοιο τρόπο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζευγάρι επιλέγει κατά καιρούς να εμφανιστεί μαζί στα social media και ο καλλιτέχνης – ο οποίος έχει γίνει δεινός TikToker- επέλεξε να δοκιμάσει ένα trend το οποίο έχει κατακλύσει το TikTok προσπαθώντας να πείσει τη γυναίκα του πως έχει ικανότητες!

Ο Σάκης Ρουβάς προσπαθεί να πείσει την Κάτια Ζυγούλη πως έχει κλειστά τα μάτια του και πως μπορεί να μαντέψει σωστά τους αριθμούς που δείχνει με τα δάχτυλα της! Αλλά εκείνη καταλαβαίνει αμέσως το κόλπο του και ξεσπά σε γέλια.

Τσέκαρε το βίντεο:

@sakisrouvas Το γέλιο της Κάτιας είναι ο,τι καλύτερο 😂 #fyp #foryou #sakisrouvas #sakiskatia ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

O τραγουδιστής έχει επιλέξει να δημιουργεί πολύ περιεχόμενο στο λογαριασμό του στο TikTok και κατά καιρούς αναρτά βίντεο τα οποία γίνονται αμέσως viral.

Ο καλλιτέχνης ζει τις καλύτερες στιγμές του με την οικογένεια του και ο έρωτας του με τη γυναίκα του φουντώνει και είναι απλά αξιοζήλευτοι.

Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του γιατί σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά: