Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι Έλληνας παρουσιαστής και επιχειρηματίας, ο οποίος συστήθηκε επίσημα στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της εκπομπής “World Party” που έκανε με τον Γιώργο Μαυρίδη και από τότε έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους τop στο είδος του στην Ελλάδα. Έχει παρουσιάσει πολλά και διαφορετικά προγράμματα και η τεευταία του επιτυχία είναι το ριάλιτι επιχειρηματίκότητας, Dragon’s Den.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

O παρουσιαστής έχει καταφέρει να δημιουργήσει εκτός από ένα πολύ καλό όνομα στο ώρα της τηλεόρασης, και πολλές επιχειρήσεις όπως είναι το “Μουσείο Ψευδαισθήσεων” το οποίο έχει επεκταθεί σε πολλές χώρες και άλλα projects τα οποάι πιστεύει πολύ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Σάκης Τανιμανίδης – Βιογραφικό, οι επιχειρήσεις, ο Μαυρίδης, Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα και τα δίδυμα

Ο Σάκης Τανιμανίδης γεννήθηκε στις 30 Απριλίου του 1981 στη Θεσσαλονίκη. Οι γονείς του είναι ο κύριος Στέφανος και η κυρία γατούλα, δυο άτομα τα οποία έχουμε διεθνή πολλές φορές στα social media του παρουσιαστή. Έχει δυο αδέρφια και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Σπούδασε τοπογράφος μηχανικό στο ΑΠΩ και στην ηλικία των 28 ετών βρέθηκε για δυο χρόνια στη Βοστόνη όπου έκανε μεταπτυχιακό στην επιχειρηματικότητα στο Μπάμπσον.

Η καριέρα στην τηλεόραση

Σε ηλικία 20 ετών ανέλαβε την εκπομπή “Αστέρια και λάβαρα” στο TV100 και το 20-5 αφής την εκπομπή για να συνεχίσει τις σπουδές του.

Στην ΕΡΤ3 παρουσίασε την εκπομπή “World Party” με τον Γιώργο Μαυρίδη και το 2014 μεταφέρθηκαν στον Alpha μέχρι το 2016.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Το 2017 παρουσίασε το Survivor Greece και ήταν στην κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο’ το 2017-2018. Επέστρεψε στην παρουσίαση του Survivor το 2018 kai pares;iase και το  “Ελλάδα-Τουρκία” το 2019.

Βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης της “Φάρμας” και πλέον παρουσιάζει την εκπομπή “Dragon’s Den“.

Oι επιχειρήσεις

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα ανήσυχο και επιχειρηματικό πνεύμα και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του! Έχει επιλέξει να δημιουργήσει διαφόρων ειδών επιχειρήσεις όπως είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο το οποίο πρόσφερε ταξίδια εμπειρίας, εταιρεία παραγωγής, το μουσείο των Ψευδαισθήσεων και άλλα πολλά.

Τα μουσεία τα οποία έχει δημιουργήσει υπάρχουν σε πολλές χώρες και αναμένεται να τα επεκτείνει και άλλο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σχέση τους

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν αυτοί που έφεραν στην τηλεόραση το λεγόμενο “bromance”, αλλά όπως όλες οι σχέσεις έτσι και η δική τους, μπήκε στον “πάγο” λόγω κάποιων διαφορών που υπήρξαν μεταξύ τους και δεν μπόρεσαν να τις λύσουν.

Μετά από αρκετά χρόνια, οι δυο τους αποφάσισαν να βρεθούν ξανά στη βάφτιση των διδύμων του Τανιμανίδη στη Μύκονο και έπιασαν τα πράγματα από εκεί που τα άφησαν! Η σχέση τους πλέον είναι καλή και κατάλαβαν πως έχουν περισσότερα κοινά από ότι διαφορές.

Οι γυναίκες της ζωής του και το Instagram

O παρουσιαστής έχει βρει τον έρωτα στα καταγάλανα μάτια της Χριστίνας Μπόμπα με την οποία παντρεύτηκαν το  2018 στη Σίφνο! Οι δυο τους είναι ένα power couple καθώς κάνουν πολλά πράγματα μαζί και διαχειρίζονται πολλά κομμάτια των επιχειρήσεων μαζί! Μετά από λίγο καιρό, η Χριστίνα Μπόμπα κατάφερε να μείνει έγκυος και στη ζωή εφερε δυο πανέμορφα κοριτσάκια τα οποία τους έχουν πάρει το μυαλό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Ο παρουσιαστής έχει μια πολύ δυναμική παρουσία στο Instagram καθώς πλησιάζει το 1εκ.followers αλλά έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο γιατί υπάρχει κόσμος ο οποίο θεωρεί πως προβάλει πολύ τη ζωή του και τα προσωπικά του! Ο ίδιος αδιαφορεί για τα κακόβουλα σχόλια και δε διστάζει να απαντήσει σε ότι τον προσβάλλει.

Τσέκαρε και αυτά: