Salt Bae

O Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως και Salt Bae, έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς θαυμαστές ανά τον κόσμο καθώς ο ιδιαίτερος τρόπος που ρίχνει το αλάτι στο κρέας και τα ιδιαίτερα πιάτα που δημιουργεί, τον έχουν κάνει εξαιρετικά γνωστό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο 39χρονος Τούρκος χασάπης εμφανίστηκε σε ένα βίντεο ενός Tiktoker και από ότι φα΄άνηκε τον απογοήτευσε καθώς δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Ο Tiktoker με την ονομασία Masala Bae πήγε σε ένα από τα εστιατόρια του Salt Bae και μιλώντας μαζί του, του είπε πως θέλει να είναι σαν αυτόν και τον θαυμάζει πολύ.

“Έμαθα τα πάντα από εσένα, φτιάχνω τα δικά μου βίντεο όπως εσύ και είσαι η έμπνευση μου. Με βοήθησες να κάνω τη δική μου επιχείρηση”, είπε στον μάγειρα ο νεαρός αλλά η απογοήτευση ήταν μεγάλη.
Παρά τα όμορφα λόγια που άκουσε ο χασάπης, το μόνο που έκανε ήταν να χτυπήσει τα χέρια του και να του πει “απόλαυσε, φύγε”.

@masala_bhai Masala Bae meets Saltbae 😱 @nusr_et #tiktoksouthafrica #foryoupage #sad #saltbae #food #meet #meat #nusret ♬ Join vibecaptains discord – Kevin

Ο νεαρός άνδρες έδωσε μια συμβουλή σε όλους λέγοντας πως δεν πρέπει να γνωρίζεις ποτέ τους ήρωες σου .

“Με πλήγωσε. Δεν είναι ο ήρωας μου πια”, αναφέρει στο βίντεο του.

Αυτό το βίντεο έρχεται μετά από όσα ανέφερε ο ίδιος χρήστης του ΤικΤοκ λέγοντας πώς ο μάγειρας έκοβε το κρέας στους πελάτες και παράλληλα μιλούσε στο τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τα AirPods του.

Τσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Τα βιογραφικά των παικτών και οι αλλαγές

Γιώργος Ασημακόπουλος :Το βιογραφικό, οι πλαστικές και οι celebrity φιλίες