Samsung

H εταιρεία Samsung έχει χιούμορ και το αποδεικνύει μέσα από διαφημίσεις και αναρτήσεις που κάνει στο διαδίκτυο! Και ο βασικός της στόχος είναι να τρολάρει την “ανταγωνίστρια” Apple η οποία έχει καταφέρει να γίνει ένα μεγαθήριο με τις συσκευές τηλεφώνου που λανσάρει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε μια νέα διαφήμιση που κυκλοφόρησε βλέπουμε στην ουσία τη συνέχεια μια ιστορίας. Ένας άνδρας είναι καθισμένος σε ένα φράχτη και δεν μπορεί να αποφασίσει αν είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να τον περάσει έτσι ώστε να αφήσει το “μήλο” και να αποκτήσει το flip phone που έχει δημιουργήσει η εταιρεία Samsung.

Μια νεαρή γυναίκα που είναι κάτοχος της νέας συσκευής του λέει πως ήταν και αυτή σε παρόμοια κατάσταση και πως μόλις αποκτήσει το νέο κινητό, οι φίλοι του δε θα τον αφήσουν ησυχία καθώς θα είναι το κέντρο της προσοχής.

Μόλις του δίνει να κρατήσει τη συσκευή, εκείνος βλέπει τους φίλους του να του δίνουν προσοχή και αμέσως κατεβαίνει από τον φράχτη και κάνει την επιλογή του! Έτσι αφήνει την Apple και αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνεί.

Τσέκαρε το βίντεο :

H Apple δε διαθέτει προς το παρόν αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο και η “ανταγωνίστρια” συνεχίζει να την τρολάρει και να την προκαλεί!

Τσέκαρε και αυτά :

Οικονομικοί προορισμοί : Τρία μέρη για το 2023

Πρωτοχρονιά 2023 : Τα events στο Νιάρχος