Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Το iconic νυφικό που είχε φορέσει η Κάρι στην ταινία “Sex and the city” φόρεσε ξανά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για μια epic fashion στιγμή, αφού το styling είναι κάπως διαφορετικό και ακόμη πιο ιδιαίτερο!

Στην πρώτη ταινία, η Κάρι ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον Mr.Big φορώντας ένα λευκό ταγιέρ που βρήκε σε ένα μαγαζί με vintage κομμάτια. Αλλά  η Vivienne Westwood της έστειλε δώρο το νυφικό επειδή είδε εικόνες από τη φωτογράφιση που έκανε για λογαριασμό της Vogue – όπου φόρεσε πολλά νυφικά σχεδιαστών – και θέλησε να την ευχαριστήσει που ανέδειξε το νυφικό φόρεμα.

Η Κάρι, όμως, δεν κατάφερε να παντρευτεί μέσα σε αυτό αφού ο Τζον, λάκισε την τελευταία στιγμή!

Στα νέα επεισόδια του “And Just Like That”, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φορά ξανά το νυφικό και οι πρώτες εικόνες κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου!

Τσέκαρε την :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VIVA MODA (@viva_moda_magazyn)

 

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βγαίνει από το κτίριο που μένει στο West Village του Μανχάταν ως Κάρι, και έχει συνδυάσει το θρυλικό νυφικό με ένα τιρκουάζ πανωφόρι, γάντια στο ίδιο χρώμα αλλά και αντίστοιχες γόβες. Στο κεφάλι φορά ένα αντίστοιχο “πτηνό” σαν αυτό που είχαμε δει στην ταινία.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν ετοιμάζεται για γάμο ή αν πρόκειται για κάποια ειδική περίσταση!

Θα το δούμε λογικά!

Τσέκαρε και αυτά :

Γιάννης Γρόσης : Έρχεται με νέο κομμάτι

Συμβουλές για σχέσεις : Πώς θα τρέχει από πίσω σου