Σασμός

Η σειρά Σασμός συνεχίζεται με συγκλονιστικά επεισόδια και κρατώντας τους τηλεθεατές σε μόνιμη εγρήγορση, αφού οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Μέσα σε αυτά τα συναρπαστικά γεγονότα στη σειρά Σασμός μπαίνουν δύο νέα πρόσωπα που θα κάνουν τη διαφορά για την εξέλιξη της ιστορίας.

Ο πρώτος είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης που λατρέψαμε όλοι απο τις Άγριες Μέλισσες και τώρα μεταπηδάει στον Σασμό. Εκεί θα υποδυθεί τον Λευτέρη Ορφανό, έναν αστυνομικό αρκετά έξυπνο, αποφασιστικό και κυρίως αφοσιωμένο στη δουλειά του και στην εκπλήρωση των αποστολών του.

 

Για αυτό το λόγο και επειδή είναι τόσο αφοσιωμένος ο Λευτέρης Ορφανός δεν έχει καθόλου προσωπική ζωή. Η μοίρα όμως έχει διαφορετικά σχέδια για εκείνον. Θα βρεθεί χωρίς να το θέλει ανάμεσα σε γεγονότα και καταστάσεις που όχι μόνο θα αλλάξουν τη δική του ζωή, αλλά θα καθορίσουν και τις εξελίξεις στο σίριαλ.

 

Η δεύτερη προσθήκη είναι ο Μάνος Πετούσης, ο οποίος θα υποδυθεί τον Δημήτρη Μαραθάκη. Είναι ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, αλλά και παλιός φίλος του Παύλου Βρουλάκη, δηλαδή του Στέλιου Μάινα.

Ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της Αιμιλίας όταν έμαθαν ότι πνίγηκε. Κάποια στιγμή η αγάπη αναμεταξύ τους ένωσε τους δρόμους τους. Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη θα αναστατώσει τη ζωή του.

Τσέκαρε κι αυτό:

Happy Traveller : Πάει στο Βιετνάμ

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Στο θέατρο Βεάκη