Σασμός

Η σειρά “Σασμός” έχει καταφέρει να γίνει από τις πιο αγαπημένες του ελληνικού κοινού και ο κόσμος περιμένει καθημερινά, υπομονετικά, να έρθει το βράδυ για να απολαύσει το επεισόδιο που θα του λύσει απορίες και θα τον κάνει να αναζητά ακόμη περισσότερες απαντήσεις σε αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία ενδεχομένως να έχει.

Ο “γάμος της χρονιάς” μεταξύ της Βασιλικής και του Μαθιού πραγματοποιήθηκε, η ιστορία προχωρά κανονικά αλλά ο “παπά Μιχάλης” – Μιχάλης Αεράκκης έκανε μια δήλωση η οποία σίγουρα θα στεναχωρήσει τους θαυμαστές που βλέπουν τη σειρά του Alpha.

ΕΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ  ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΔΩ

Ο Μιχάλης Αεράκης έδωσε το παρών στην τελετή απονομής των Θεατρικών Βραβείων Κοινού στο Μέγαρο Μουσικής και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν θα υπάρξει τρίτη χρονιά για την επιτυχημένη σειρά “Σασμός”.

“Όχι, δεν μπορεί να πάει τρίτη χρονιά,. Αυτή είναι η γνώμη μου η προσωπική, η καλλιτεχνική. Από εκεί και μετά, αποφασίζουν άλλοι. Αν έστω και 2-3 βασικοί ηθοποιοί δε θα θέλουν να συνεχίσουν, παύει να υπάρχει και η σειρά“, είπε ο ηθοποιός.

Τσέκαρε και το βίντεο στο 0:49 :

Η σειρά είναι μια άκρως επιτυχημένη επιλογή του Alpha για την prime time ζώνη η οποία σίγουρα θα μπορούσε να συνεχιστεί, αλλά κάποιες φορές είναι καλό να μην “τραβάμε” κάτι από τα μαλλιά καθώς μπορεί να καταλήξει βαρετό και άοσμο.

Βέβαια, αυτοί που αποφασίζουν είναι οι παραγωγοί και οι ηθοποιοί!

Τσέκαρε και αυτά  :

Πειρατές της Καραϊβικής : Δε θα γίνει η γυναικεία εκδοχή

Γιώτα Γιάννα : Το νέο της τραγούδι