Σασμός

Σασμός: «Ο Πετρής είναι ο  μεγάλος έρωτας της Θοδώρας. Ο Γιώργης είναι το βόλεμά της, αυτό που της έλεγε η μάνα της από μικρή, να βρεις ένα άντρα να σε αγαπάει, να σε προσέχει, να σε αποκαταστήσει».

‘Η Δανάη Παππά, η Θοδώρα, στο «Σασμό» του Alpha, της σειράς που έχει κατακτήσει τους τηλεθεατές και σαρώνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης είναι ξεκάθαρη: «Τη δικαιολογώ τη Θοδώρα για το ερωτικό της δίλημμα».

Η ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον Σασμός. Ο ρόλος είναι κόντρα με ό,τι έχει κάνει η Δανάη Παππά μέχρι τώρα στην τηλεόραση αλλά και κόντρα την ίδια ως χαρακτήρα. «Ηταν μεγάλη πρόκληση για μένα. Είναι τόσο κόντρα. Στο μόνο που συμφωνώ με τη Θοδώρα είναι ότι ο πατέρας της δεν θα διαλέξει ποιον θα πάρει για σύζυγό της…». Ωστόσο… «δεν θα μπορούσα να κάνω κάποιον άλλο ρόλο. Είπα εξ αρχής τη Θοδώρα θέλω».

Ο ρόλος της είναι κομβικός. «Η Θοδώρα έχει μέσα της μια φωτιά. Είναι φωτιά. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Πετρής, τον οποίο αγαπάει κι έχει σκεφτεί τη ζωή της μαζί του, την απορρίπτει… Την αποκαθιστά ο Γιώργης τη Θοδώρα. Όμως, ο Πετρής δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό της. Θα δούμε ότι υπάρχει ένα μπρος πίσω στη σχέση της με τον Πετρή… Η Θοδώρα βάζει τις φιτιλιές της, για να δει εάν θα τσιμπίσει ο Πετρής. Ξέρει πότε να κάνει την κίνησή της…».

Σε σχέση με τον γάμο της Θοδώρας με τον Γιώργη…. Ο γάμος θα γίνει αλλά «δεν θα πάει πολύ καλά. Συμβαίνουν πράγματα… Μπορεί η Θοδώρα να μην αγαπάει ακόμη τον Γιώργη, να κάνει ό,τι κάνει από αντίδραση στον Πέτρο, αλλά στην πορεία θα αρχίσει να αγαπάει και να εκτιμάει τον Γιώργη….Θα αναπτύξουν μια άλλου είδους αγάπη. Θα του δείξει η Θοδώρα ότι τον υποστηρίζει κι ότι βρίσκεται στο πλευρό του» λέει. Αλλά και στο δίλημμα του Μανόλη μπλέκεται. «Η Θοδώρα υποψιάζεται κι έχει καταλάβει ότι ο Μανόλης έχει δει τον φονιά.  Ο Μανόλης θα υποστεί πολύ μεγάλη πίεση από τη Θεοδώρα. Και μπορεί στο τέλος να αναγκαστεί να της πει. Ή να αλλάξει τα δεδομένα».

Τέλος η εκπομπή αναφέρθηκε στην άγνωστη δωρεά που έκανε  η Δανάη Παππά στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Θα δώσει ο Πετρής δεύτερη ευκαιρία στη Θεοδώρα; «Όταν σπάει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Απογοητεύτηκε ο Πετρής από τη στάση της» απαντά ο Κώστας Νικούλι, ο Πετρής στον «Σασμός» στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Του αρέσει ότι η Θοδώρα ελεύθερη, ανεξάρτητη, έχει έναν δυναμισμό. Κι απογοητεύεται όταν διαπιστώνει ότι κοιτάζει αλλού. Είναι περίπλοκη η σχέση Πετρή- Θοδώρας. Δεν τελειώνει τόσο σύντομα. Περνάει από 40 κύματα».

Όμως ο Πετρής παθαίνει «σοκ», όταν μαθαίνει τη σχέση  της αδελφής του Αργυρώς με τον γιο του φονιά του πατέρα τους, Αστέρη. «Τα πράγματα φτάνουν σε τεταμένες καταστάσεις. Το πρώτο συναίσθημα του Πετρή είναι η απογοήτευση. Φοβάται ότι  μπορεί να γίνει κάποιο φονικό. Νευριάζει με την αδελφή του και στεναχωριέται που η αδελφή του δεν συνειδητοποιεί την πολυπλοκότητα του θέματος. Παρ΄όλα αυτά είναι η αδελφή του… Θα κλυδωνιστούν οι σχέσεις, θα συγκρουστούν, αλλά οι συγκρούσεις, πολλές φορές, φέρνουν κάτι καλό. Αποκαθίσταται η αλήθεια».

Για μένα «ο  έρωτας και η αγάπη τα κερδίζουν όλα. Άρα, θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσουν και τη βεντέτα» καταλήγει  ο Κώστας Νικούλι.