Σασμός

Η άκρως επιτυχημένη σειρά του Alpha Σασμός μπορεί να ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο, αλλά ήδη οι ηθοποιοί βρίσκονται ήδη σε εγρήγορση, αφού έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα.

 

Τα γυρίσματα λοιπόν έχουν ήδη ξεκινήσει αφού ο Alpha έχει ανάψει προ πολλού το πράσινο φως για τη συνέχιση της σειράς και το δεύτερο κύκλο των επεισοδίων.

Το σίγουρο είναι όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στο δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός μπαίνει ο καταξιωμένος ηθοποιός, Στέλιος Μάινας, ο οποίος και αναμένεται να δώσει νέα πνοή στη σειρά..

Ο Στέλιος Μάινας σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υποδυθεί τον Παύλο Βρουλάκη απο την οικογένεια της Αργυρώς.

Αυτό που φαίνεται όμως που δεν ξέραμε αλλά φαίνεται πως ισχύει είναι πως στη σειρά Σασμός θα μπει ένας ηθοποιός που βρισκόταν στο επιτυχημένο καστ στις Άγριες Μέλισσες. Πρόκειται για τον Γιώργο Γεροντιδάκη, ο οποίος θα υποδυθεί έναν αστυνομικό.

Το τρίτο πρόσωπο που φαίνεται να εισέρχεται στο καστ της σειράς είναι ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο οποίος θα έχει έναν ρόλο μυστήριο αλλά και καταλυτικό. Ο ρόλος του αναμένεται να φέρει ανατροπές και να αλλάξει το ρου των γεγονότων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός γνωστός από τη συμμετοχή του στο σίκουελ του Λόγω Τιμής, αναμένεται να υποδυθεί έναν εγκληματία και συγκεκριμένα έναν έμπορο όπλων.

by Praxitelis Sarantopoulos

Τσέκαρε κι αυτό: