Σασμός

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, η γνωστή ηθοποιός που υποδύεται την “Αργυρώ” στη σειρά “Σασμός” βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα εγκαίνια καταστήματος γνωστής εταιρείας ρούχων στην Αθήνα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η ηθοποιός έκανε την “βόλτα” της μέσα στο κατάστημα και αποφάσισε να ψωνίσει 2-3 πράγματα αφού τα ρούχα που υπήρχαν στο χώρο ήταν του στιλ της και την είδαμε να κρατά πουλοβεράκια σε έντονα χρώματα.

Αυτό όμως που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το outfit που επέλεξε να φορέσει καθώς συνδύασε ένα cozy πουλοβεράκι σε lime και λευκό χρώμα, με μια μίνι φούστα, μαύρη με παγιέτες και μαύρα μποτάκι τύπου αρβυλάκια.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Σασμός” είχε πολύ χαλαρή διάθεση και μιλούσε συνεχώς με τους εργαζόμενους του καταστήματος οι οποίοι την εξυπηρετούσαν και ήθελε απλά να κάνει τα ψώνια της.

Το outfit που είναι μια νέα τάση που έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση της τους τελευταίους μήνες, είναι μια ιδανική επιλογή ακόμη και για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που θα γίνει στο σπίτι γιατί είναι άνετο αλλά έχει και τη λάμψη που επιβάλλεται να υπάρχει τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Τσέκαρε και αυτά :

Κακοκαιρία Gaia : Που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

J2US : Τα τραγούδια που θα ακούσουμε 10/12