Σασμός spoiler

Σασμός spoiler : Όλοι περιμένουν να δείξει το ρολόι μας 21:00 έτσι ώστε να καθίσουμε αναπαυτικά στους καναπέδες μας και να απολαύσουμε ένα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Alpha.

H σειρά του καναλιού της Κάντζας, έχει καταφέρει να προκαλέσει τηλεοπτικό χαμό αφού θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένη και ο κόσμος “διψά” να μάθει για όλα όσα θα συμβούν στις ζωές των αγαπημένων τους ανθρώπων.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Για μια ακόμη μέρα, ο Alpha επέλεξε να δώσει στον “αέρα” ένα sneak preview του επεισοδίου που θα δούμε την Τρίτη 29/11 και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Σασμός spoiler – Τσέκαρε το 

Τι θα δούμε την Τρίτη 29/11 στη σειρά

Όσο ο Νικηφόρος προσπαθεί να παλέψει τα αισθήματά του για τη Νάντια, ο Μανόλης έχει ήδη αρχίσει να μπλέκεται στα δίχτυα του Ευθύμη. Παράλληλα ο Μανόλης βρίσκει ένα στοιχείο που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Λευτέρη, ο οποίος αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα για χάρη της Θοδώρας. Καθώς Μαθιός κι Αστέρης προσπαθούν να εξασφαλίσουν το μέλλον του Νικηφόρου, η Αργυρώ συγκρούεται με τον Σταύρο και την Άσπα κι ανακαλύπτει μια αναπάντεχη λύση για τα κτήματα. Μόνο που το κλειδί βρίσκεται στα χέρια της Στέλλας… O Παύλος θυμάται τα γενέθλια της Αιμιλίας που παλεύει με τις αναμνήσεις.

Τσέκαρε και αυτά

Kάνιε Γουέστ : “Ξεμπροστιάζει” τον οίκο Balenciaga

Κιβωτός του Κόσμου: Το τηλεοπτικό δικαστήριο συνεχίζεται