Σασμός spoiler : Η αγαπημένη σειρά του Alpha επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με νέο επεισόδιο τη Δευτέρα 5/12 και οι ήρωες που πρωταγωνιστούν θα βρεθούν απέναντι σε μια απίστευτη οργή που θα βγάλει η Καλλιόπη.

Στα δυο βίντεο που δημοσίευσε το κανάλι – τα λεγόμενα sneak preview – βλέπουμε τη στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση για τα κτήματα και θα γίνει χαμός καθώς η Καλλιόπη δε θα αφήσει την κατάσταση να κυλήσει όπως οι άλλοι επιθυμούν.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To ζήτημα των κτημάτων απασχολεί του πάντες και γίνεται μεγάλη συζήτηση στο χωριό καθώς όλοι φοβούνται για την αντίδραση της Καλλιόπης.

 

Σασμός spoiler – Τι θα δούμε τη Δευτέρα 5/12

Οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το θέμα των κτημάτων. Ενώ ο Παύλος ενημερώνει τους Βρουλάκηδες πως προτίθεται να αγοράσει τα κτήματα από την Αργυρώ, εκείνη λέει πως βρίσκεται σε δίλημμα καθώς και ο Αστέρης της πρότεινε το ίδιο. Η Αργυρώ παλεύει μέσα της, μην ξέροντας ποια απόφαση να πάρει για τα κτήματα. Τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει κι αυτό πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης, που εκτοξεύει απειλές. Η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει αναταραχή κι ανησυχία στο χωριό. Η συζήτηση στο καφενείο περιστρέφεται γύρω από την υπόθεση των κτημάτων και τους φόβους όλων για νέα βεντέτα. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης λέει την αλήθεια για τη μητέρα του στη Θοδώρα, αλλά της ζητά κάτι που την στενοχωρεί πολύ.

Τσέκαρε κι αυτά:

Χριστούγεννα 2022 : Τι να κάνεις με το αμόρε