Σασμός spoiler

Σασμός spoiler : Η αγαπημένη σειρά του Alpha, η οποία είναι ανάμεσα στα πρώτα trends κάθε βράδυ στο Twitter, επιστρέφει και ένα sneak preview το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι, μας προετοιμάζει πολλά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Oι αγαπημένοι ήρωες του κοινού, για μια ακόμη φορά βρίσκονται στο προσκήνιο και ο Μαθιός, ένα πρόσωπο το οποία έχει διχάσει πολύ το κοινό που παρακολουθεί τη σειρά, εξαπολύει νέες απειλές οι οποίες φανερώνουν την αγανάκτηση του καθώς συμβαίνουν πολλά πράγματα τα οποία χρίζουν ειδικής μεταχείρισης!

Σασμός spoiler – Tσέκαρε το sneak preview

Τι θα δούμε την Πέμπτης 1/12

Η Αργυρώ, πιεσμένη, αποφασίζει να πουλήσει τα κτήματα στους Σταματάκηδες. Ο Παύλος διαφωνεί και κάνει πρόταση να τα αγοράσει ο ίδιος. Η Καλλιόπη δεν συμφωνεί με τη συνεννόηση Αστέρη-Αργυρώς και έρχεται σε σύγκρουση για ακόμη μια φορά μαζί του. Ο Ευθύμης φροντίζει να δώσει στον Λευτέρη ένα καλό μάθημα, τη στιγμή που η Θοδώρα ετοιμάζεται να τον εγκαταλείψει. Την ίδια στιγμή, τα πρώτα σύννεφα στον γάμο Μαθιού-Βασιλικής κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Μαθιός προειδοποιεί τον Ευθύμη, απειλώντας τον ανοικτά να προσέχει τις συναναστροφές του με την οικογένειά του, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει ποια είναι η χάρη που χρωστά στον Αστέρη.
Τσέκαρε και αυτά:

Τερέζα Καζιτόρη: Νέο τραγούδι από μία μελωδική φωνή

Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS : Που γίνονται δωρεάν εξετάσεις