Σασμός

Ο απόλυτος νικητής της σεζόν 2021-2022, η σειρά που καθήλωνε καθημερινά εκατομμύρια τηλεθεατές στους τηλεοπτικούς δέκτες, ο «Σασμός» επιστρέφει από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στη συχνότητα του Alpha ακόμα πιο σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός και σίγουρα απρόβλεπτος.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της σειράς Σασμός τη νέα εβδομάδα.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 01 – Σασμός

Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει… Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της, ενώ η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο.

Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της… Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς.

Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό όμως, αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπα-Μιχάλη… Κι ο άνθρωπος που πραστατεύει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό…