Σασμός

Ο Σασμός έρχεται με νέα επεισόδια από τον Σεπτέμβριο και οι πρωταγωνιστές είναι αναγκασμένοι να ξεπεράσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Σε αυτή την επιστροφή όμως της σειράς στους τηλεοπτικούς δείκτες θα υπάρξουν κι άλλες επιστροφές που είναι κυριολεκτικά έκπληξη και καταλυτικούς για τους ρόλους.

Ο Τάσος Νούσιας είναι ένας από τους ηθοποιούς που θα επιστρέψει στη σειρά Σασμός στο ρόλο φυσικά του Στεφανή και αυτό θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος μιλώντας στη Real L!fe και αποκάλυψε πως θα επιστρέψει σε κάποια επεισόδια ως flash back και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα ξεκινήσει μία νέα ιστορία.

“Είναι αυτό που λέω συνέχεια ότι δεν με αφήνουν να ξεκουραστώ. Το Rest In Peace στον Σασμό έχει πάει περίπατο. Δεν με αφήνουν να ησυχάσω. Διαρκώς ανοίγουν την ιστορία προς διάφορες κατευθύνσεις, όχι θετικές δυστυχώς’, ήταν τα λόγια του.

Όπως εξηγεί ο ταλαντούχος ηθοποιός κάποιοι ρόλοι υπάρχουν για να κουβαλούν ένα φορτίο και πρέπει κάποιοι να αναλαμβανουν και τα αρνητικά πεδία των μαχων.

Τσέκαρε κι αυτό: