Σασμός

Το «Θνητοί Θεοί», το νέο τραγούδι που υπογράφουν ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας και περιλαμβάνεται στο soundtrack της σειράς «Σασμός», παρουσιάζεται μέσα από ένα ατμοσφαρικό music video!

Μέσα σ’ ένα επιβλητικό σκηνικό, γεμάτο συναίσθημα και ατμόσφαιρα όπως το τραγούδι, το music video του «Θνητοί Θεοί», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen όπως και όλα τα τραγούδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, σαγηνεύει τις αισθήσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Στο video, ο Γιάνης Κότσιρας ερμηνεύει το τραγούδι τη στιγμή που η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη, μία από τις κορυφαίες αθλήτριες παγκοσμίως, η οποία έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε Ολυμπιακούς Αγώνες και άλλες διεθνείς διοργανώσεις, «ζωντανεύει» το δυνατό συναίσθημα του τραγουδιού μέσα στο νερό. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι PickCodes.

Το «Θνητοί Θεοί», που συνοδεύει τον έρωτα του Αστέρη και της Αργυρώς στη σειρά «Σασμός» και προκάλεσε αμέσως τον ενθουσιασμό και τα διθυραμβικά σχόλια του κοινού, δίνει συνέχεια στον κύκλο τραγουδιών της φετινής σεζόν.

Προηγήθηκαν τα «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο, «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, «Πύρινες Καρδιές» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση και «Τα Θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν αγαπηθεί πολύ και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Τσέκαρε κι αυτό: