Σάββας Κάλφας

Ο Σάββας Κάλφας είναι ένα πρόσωπο το οποίο μας συστήθηκε μέσω της ομάδας των “Μαχητών” του Survivor και πολλοί αναφέρονται σε αυτόν ως ο “ψυχολόγος” της ομάδας μιας και έχει σπουδάσει κλινική ψυχολογία και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο wellness της ψυχής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SK_THEYOGI (@savvas__kalfas)

Το αγόρι με τα αμέτρητα τατουάζ έχει επιλέξει να χαράξει μια συγκεκριμένη πορεία στο παιχνίδι ενώ προσπαθεί αν εμψυχώνει τους συμπαίκτες του με τον δικό του τρόπου και μέσω θετικών ενεργειών.

Ο παίκτης των “Μαχητών” προτού μπει στο Survivor είχε ήδη ένα εξαιρετικά καλογυμνασμένο σώμα και μια από τις προπονήσεις που είχε επιλέξει στο παρελθόν για να δώσει στον εαυτό του δύναμη είναι η καλλισθενική! Μια μέθοδος εκγύμνασης αρκετά δύσκολη καθώς βασίζεται κατά κύριο λόγο στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το βάρος του σώματος μας για να κάνουμε ασκήσεις και είναι κάτι που έχει αρχίσει να γίνεται μεγάλη τάση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SK_THEYOGI (@savvas__kalfas)

Ο Σάββας Κάλφας μέσω του καναλιού που διαθέτει στο Youtube δείχνει πως κάνει τη συγκεκριμένη γυμναστική και καλεί τον κόσμο να δοκιμάσει να κάνει ασκήσεις οι οποίες θα δώσουν στο σώμα τους μια άλλη όψη!

Τσέκαρε το βίντεο του:

Ο Σάββας, επίσης, δηλώνει μεγάλος θαυμαστής της yoga και πολύ συχνά κάνει ασκήσεις για να διατηρήσει την ψυχραιμία του και με τις σωστές αναπνοές καταφέρνει να φέρει εις πέρας δύσκολα πράγματα!