Σχέσεις

Οι ερωτικές σχέσεις είναι σημαντικό κομμάτι στις ζωές των ανθρώπων γιατί όσο και αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε κάποιοι, θέλουμε να έχουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας ο οποίος θα μας κρατά το χέρι και θα προχωράμε μαζί του στα ωραία και τα άσχημα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όλοι, κάποια στιγμή στη ζωή μας, βρισκόμαστε χωρίς σχέση και οι λόγοι μπορεί να είναι διάφοροι! Ωστόσο, δε γίνεται να μείνουμε για πάντα μόνοι μας και πρέπει να δούμε πως μπορούμε να φέρουμε αυτή την όμορφη συνθήκη στη ζωή μας… αλλά πρέπει πρώτα να απαντήσουμε σε κάποιες ερωτήσεις για να καταλάβουμε αν όντως είμαστε για σχέση.

  • Σχέσεις – Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνουμε

#1. Έχω χρόνο;

Αν τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάνεις πολλές δραστηριότητες και έχει βάλει σε προτεραιότητα συγκεκριμένα πράγματα τότε πρέπει να τσεκάρεις τον διαθέσιμο χρόνο σου διότι ένας άνθρωπος που θέλεις να γνωρίσεις, πρέπει να ξέρει πως υπάρχει διαθεσιμότητα.

#2. Θέλω να επενδύσω σε έναν άνθρωπο;

Αν είσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις γενικότερα “τσαχπινιές” τότε ξέρεις πολύ καλά την απάντηση στο ερώτημα. Αν θέλεις να παίζεις δεξιά και αριστερά τότε ίσως να μη θέλεις μια μονογαμική σχέση.

#3.Έχω ξεπεράσει τον/την πρώην; 

Αν ακόμα είσαι κολλημένος/ή στο παρελθόν και σκέφτεσαι ολημερίς και οληνυκτίς τον.την πρώην τότε ίσως δεν είναι η καλή στιγμή για μια νέα σχέση. Πρέπει να “θρηνούμε” την τελευταία σχέση εφόσον ήταν μια σχέση η οποία δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε, να τα βρούμε με τον εαυτό μας και έπειτα να προχωρήσουμε.

Τσέκαρε και αυτά: