Ποιος είπε βρε μάγκες πως οι σχέσεις είναι εύκολες;

Οι τσακωμοί πάντα υπάρχουν στις σχέσεις! Και μη σου πω, πως ορισμένες φορές χρειάζονται για να ανάβουν τα αίματα και να γίνεται ένας χαμούλης! Αλλά πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις ως ενήλικες!

Άνθρωποι είμαστε όλοι και εννοείται πως ορισμένες φορές, πάνω στα νεύρα μας, θα τσακωθούμε με πολύ άσχημο τρόπο με το αμόρε! Αλλά θέλω να καταλάβουμε όλοι πως είμαστε grown ups όπως λέμε στο χωριό μου και υπάρχουν κάποια κολπάκια για να κάνεις έναν «ενήλικο» τσακωμό!

ad

Ποια είναι τα τρία κόλπα, με ρωτάς; Θα σου πω ευθύς αμέσως!

#1.Ένα θέμα τη φορά 

Όταν ξεκινά ένας τσακωμός, πρέπει να γίνεται για συγκεκριμένο λόγο! Δε θα θυμηθείς 500 πράγματα εκείνη τη στιγμή. Και στο λέω αυτό γιατί αν γίνει αυτό δε θα λύσεις κανένα θέμα και απλά θα φλυαρείτε δίχως λόγο!

#2. Πάρε 2-3 ανάσες

Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθείς πως ένας τσακωμός με το ταίρι σου, δε σημαίνει πως βγάζουμε το Κατάνα από τη θήκη του και ξεκινάμε να πετσοκόβουμε λες και είμαστε ήρωας σε ταινία του Ταραντίνο. Παίρνεις 2-3 ανάσες και μιλάς με ηρεμία και σύνεση μπας και καταλάβει το πρόσωπο πως ο τσακωμός δεν είναι η λύση για τελείωσε το πρόβλημα που σας φέρνει σε δύσκολη θέση.

#3.Οι βρισιές και οι χαρακτηρισμοί πρέπει να «εξαφανιστούν»! 

Όταν τσακώνεσαι με το αμόρε, δε χρειάζεται κανένας από τους δυο να μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρίζει με άσχημες λέξεις τον άλλον! Απαξιώνεις τον εαυτό σου, τα συναισθήματα σου και χάνεται κάπου ο σεβασμός!