Σχέσεις

Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές, βρε μαναράκια! Οι σχέσεις είναι δύσκολες αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να κάνουμε πράγματα έτσι ώστε να τις κάνουμε να πετύχουν!

Παρατηρείς τον τελευταίο καιρό μια αλλαγή στη συμπεριφορά του αμόρε και αναρωτιέσαι γιατί; Προτού πάει ο νους σου στο κακό και σκεφτείς πως παίζει μπαλίτσα σε άλλο γήπεδο, πρέπει να σκεφτείς κάποια πράγματα!

Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να έχει χάσει το ενδιαφέρον το για εσένα:

#1. Παραμελείς τον εαυτό σου 

Δεν εννοώ καρδιά μου ότι κυκλοφορείς όλη μέρα με τη φόρμα και άβαφη! Απλά σε έχεις παρασμελήσει γιατί έχεις δέσει τον γαϊδαράκο και αισθάνεσαι ότι δε χρειάζεται να προσπαθήσεις άλλο! Που και που είναι καλό να εμφανίζεσαι όπως ήσουν στην αρχή της  σχέσης όπου ήσουν πάντα στην πένα μέχρι να τον τυλίξεις!

#2. Σταμάτησες να ασχολείσαι με πράγματα που σου αρέσουν 

Έχεις σταματήσει να πηγαίνει τα γυμναστήρια σου  (πλέον να κάνεις τη γυμναστική σου στο σπίτι), να ασχολείσαι με τους φίλους σου και όλα τα σχετικά! Μην ξεχνάς πως πρέπει να κάνουμε και πράγματα για εμάς όταν βρισκόμαστε σε μια σχέση γιατί υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

#3.Τον ελέγχεις παντού και πάντα 

Οκ, υπάρχουν πολλοί πειρασμοί εκεί έξω! Συμφωνώ! Αλλά πρέπει να υπάρχει και μια σχετική εμπιστοσύνη βρε μαναράκι μου αλλιώς χωριό δε γίνεται! Προσπάθησε να ελέγξεις τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις καταστάσεις και άστον λίγο ελεύθερο! Στο κάτω κάτω της γραφής, αν αποφασίσει να πάει αλλού θα το κάνει, είτε τον ελέγχεις είτε όχι! Η γκρίνια και ειδικά η αδικαιολόγητη, μόνο προβλήματα φέρνει!