Σχέσεις

Κανείς δεν είπε ότι οι σχέσεις είναι εύκολες, κι ειδικότερα τη σήμερον ημέρα που τα πάντα τρέχουν μανιωδώς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος λέει το αντίθετο… μάλλον δεν ξέρει αρκετά από σχέσεις!

Τί γίνεται όμως όταν μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς εάν όντως ο σύντροφός σου σε θέλει πραγματικά και σε υπολογίζει;
Μη μας αγχώνεσαι κολλητή! Σου βρήκαμε τα 3 σημαντικότερα σημάδια που δείχνουν εάν είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου και σε υπολογίζει!
Ας ξεκινήσουμε!

#1. Σε συστήνει στον κόσμο και μιλάει για σένα με τα καλύτερα λόγια

Ναι! Μια χαρά διάβασες κολλητή! Όταν ένας άνδρας σε συστήνει στον υπόλοιπο κόσμο ως κοπέλα του και δε σταματάει να μιλάει για εσένα μπροστά τους, τότε πραγματικά σε υπολογίζει. Άσε που όταν σε συμπληρώνει μπροστά τους συνεχώς σε πράγματα που του έχεις πει, σημαίνει ότι σε ακούει και θυμάται!

#2. Τρελαίνεται με την πάρτη σου ακόμα κι όταν είσαι άβαφη ή αχτένιστη

Πίστεψέ μας αγάπη! Εάν ένας άνδρας έρθει και σου πει ότι του αρέσεις ακόμη και με την τσίμπλα στο μάτι κατά το πρωινό ξύπνημα και ότι αυτό το βρίσκει υπέροχο, τότε μάλλον ο φιλαράκος έχει δαγκώσει τη “λαμαρίνα” με την πάρτη σου!

#3. Όταν κάνει λάθος δε μένει μόνο στα λόγια

Κούκλα μου τα ξέρουμε… Σκέψου τώρα να ‘ρθει και να σου πω όταν έχει κάνει χαζομάρα ένα απλό “Ναι, έχεις δίκιο.. είμαι βλάκας” και μετά δεν κάνει τίποτα. Εε, ναι.. να το βράσεις το δίκιο! Εάν τον δεις όμως να τσακίζεται να βρει χίλιους δυο τρόπους για να διορθώσει τη βλακεία του, τότε μάλλον ενδιαφέρεται πραγματικά για το πως αισθάνθηκες για κάτι αυτός έκανε.

 

 

Κολλητή, ελπίζουμε να βοηθήσαμε λιγάκι την κατάσταση και να έχεις καταλαγιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο για το εάν πραγματικά σε υπολογίζει γιατί ενδιαφέρεται για σένα και το κυριότερο.. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

 

Stay tuned for more!