Σχέσεις

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν καθημερινά χιλιάδες κόσμο, γιατί ας μη γελιόμαστε, κυκλοφορεί πολλή σαβούρα εκεί έξω και δεν ξέρεις από που να φυλαχθείς!

 

Αλλά δεν το βάζουμε κάτω και προσπαθούμε να βρούμε εκείνο το πρόσωπο το οποίο θα μας κάνει να νιώσουμε όμορφα συναισθήματα! Και για να το βρούμε, πρέπει να κάνουμε εκείνο το τρομακτικό πρώτο ραντεβού!

Ποια είναι τα τρία tips που χρειάζεσαι :

#1.Να είσαι ειλικρινής

Να πεις αυτό που σκέφτεσαι και να μη φοβάσαι αν εκφράσεις την άποψη σου! Έτσι δείχνεις στον άλλον ποιος είσαι πραγματικά και ξέρει πως μαζί σου θα έχει αλήθεια και όχι χαζομάρες!

#2. Φρόντισε να φοράς το καλύτερο άρωμα

Το άρωμα σου και γενικότερα οι ωραίες μυρωδιές μπορούν να δημιουργήσουν στο άλλο πρόσωπο την εντύπωση πως είσαι ένα άτομο το οποίο φροντίζει τον εαυτό του! Βέβαια, ένα καλό άρωμα δίνει την αβάντα να φαντάζεται ο άλλος και πιο σέξι καταστάσεις!

#3.Το χαμόγελο

Χαμογέλα και δείξει όμορφη διάθεση! Δε χρειάζεται να μεταφέρεις τα προβλήματα που ενδεχομένως να έχεις στη δουλειά ή με κάποιο άλλο ζήτημα στο πρώτο ραντεβού! Φόρεσε το καλύτερο σου χαμόγελο και δείξε πως είσαι ένα πλάσμα ευχάριστο!

Τσέκαρε και αυτό : Κρις Χέμσγουορθ : Δεν έφαγε κρέας για να φιλήσει την Πόρτμαν