σχέσεις

Γνωρίζεις ένα αγόρι και πάει καλά, κάνεις όνειρα για ουτοπικές σχέσεις, για φιλάκια κι αγκαλιές και τσουπ… “ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ”!

Εδώ ταιριάζει το “Πόσο Βλάκας” της Μαρίζας Ρίζου!

Συνεχίζουμε κολλητή! Η ζωή δε μπορεί να περιμένει τον Μπάμπη, τον Νίκο, τον Τάκη ή τον Μήτσο ώστε να πάει προς το καλύτερο!

Γι’αυτό κι εμείς σου βρήκαμε 3 τρόπους για να τον ξεπεράσεις στο άψε σβήσε!

Δώσε βάση!

#ΤΡΟΠΟΣ_1 Διαγραφή και μπλοκ ΧΘΕΣ από τα social media

Ναι, καλά διάβασες! Διαγραφή και μπλοκ ΑΜΕΣΩΣ! Ποιό το νόημα να κάθεσαι τόσες ώρες μπροστά από το προφίλ του ώστε να βλέπεις πότε είναι online, πότε ανέβασε καινούρια φωτογραφία ή story;! Δεν πρέπει να έχεις σχέσεις μ’ αυτά!

#ΤΡΟΠΟΣ_2 Σταμάτα να κλαις και βγες έξω με τις φίλες σου

Βρε αγάπη μου γλυκιά, μην ξύνεις του τσοπάνη τη μαγκούρα! Σταματα τα καψουροτράγουδα και τα posts τους στο social media, διέγραψε τις φωτογραφίες σας από το κινητό ή σκίσε όσες έχετε εκτυπώσει και ΒΓΕΣ ΈΞΩ με τις φίλες σου για ποτάρες.

 

#ΤΡΟΠΟΣ_3 Απαγόρευσε σε όλους να μιλάνε για εκείνον

Καταλαβαίνεις ότι δε γίνεται να προχωρήσεις τη ζωή σου εάν ακούς συνεχώς τους γύρω σου να μιλάνε για εκείνον…! Απαγόρευσέ τους να αναφέρονται σε εκείνον και να σε ρωτάνε πως είσαι μετά τον χωρισμό! Είσαι μια χαρά, στα καλύτερά σου! Σου έκανε καλό που είσαι μακρυά του!

Κολλητή, το να γίνεις καλά δε σημαίνει ότι απαραιτήτως πρέπει να βρεις τον επόμενο που θα σε κάνει να νιώσεις σούπερ! Μπορείς να επενδύσεις και στον εαυτό σου! Αυτή η σχέση σου δίδαξε πολλά! Πάρε τον χρόνο σου, επεξεργάσου τα και γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!