Σχέσεις

Σχέσεις: Αυτά τα “καταραμένα” κινητά – όπως λέει κι η γιαγιά μου στο χωριό – μας έχουν φάει τη ζωή. Όλη την ώρα είμαστε σ’ ένα Instagram, σ’ ένα YouTube, σ’ ένα Tik-Tok.. Το FB έχει πεθάνει, αλλά πάμε παρακάτω!

Τί γίνεται, όμως, όταν περιμένεις μήνυμα από το πρόσωπο και δεν απαντά;

Κολλητή! Σου βρήκαμε 5 πιθανούς λόγους που μπορεί να μην απαντά στα μηνύματά σου!

Διάβασε, κρίνε και πράξε αναλόγως για να μαθαίνεις και για τις σχέσεις!

#ΛΟΓΟΣ_1

Μπορεί να βαριέται να μπει στη διαδικασία να απαντήσει, γιατί ξέρει ότι έτσι κι απαντήσει θα υπάρξει καταιγισμός μηνυμάτων. Πολλοί άντρες βαριούνται το πολύ μπλα μπλα από μηνύματα.

#ΛΟΓΟΣ_2

Μπορεί να είναι φουλ απασχολημένος με “δουλειές”, όπως είναι το scrollάρισμα στο Instagram, fortnite, ή βιντεάκια αμφιλεγόμενου περιεχομένου στο.. YouTube.

#ΛΟΓΟΣ_3

Ίσως δε θέλει να απαντήσει με μηνύματα, καθώς φοβάται ότι μέσω του γραπτού λόγου γίνονται παρεξηγήσεις και προτιμά να σε πάρει αργότερα τηλέφωνο ή περιμένει πότε θα τα πείτε από κοντά μέσα στη μέρα.

#ΛΟΓΟΣ_4

Αγάπη μου, αν του στέλνεις 10 μηνύματα το λεπτό, και σου απαντάει σε 1 μέσα στο επόμενο τέταρτο, δε μπορεί να θεωρηθεί γράψιμο. Μήπως πρέπει να καλμάρεις το πετσόνι σου λιγάκι και μην κάνεις έτσι για τις σχέσεις; Θες να πάθει κανέναν νευρικό κλονισμό και να τον ψάχνεις μετά;

#ΛΟΓΟΣ_5

Ίσως φοβάται να σου πει την αλήθεια. Οτι, δηλαδή, δε σε θέλει πια και δε θέλει να το κάνει γιατί μπορεί να πληγωθείς. Γιατί αυτός.. Εσένα “σκέφτεται”!

Διάβασες τους 5 πιθανούς λόγους κι ελπίζουμε να έκρινες σωστά! Από κει και πέρα, έξυπνη είσαι ώστε να πράξεις αναλόγως! Και να θυμάσαι πως οι σχέσεις για να πετύχουν θέλουν κόπο και υπομονή!

Τα φιλιά μας!