Σχέσεις

Σχέσεις με players δεν κάνουμε ΠΟΤΕ, και σε αυτό είμαι κάθετη γιατί πολύ απλά δε μας αξίζει η συμπεριφορά που επιδεικνύουν.

Οι «players» είναι μια ειδική κατηγορία ανθρώπων στον τομέα των σχέσεων που έχουν ως απώτερο σκοπό να σε «ξεζουμίσουν» ψυχικά για να μπορέσουν να πάρουν την πολυπόθητη επιβεβαίωση που δεν τους έδωσε ποτέ η μαμά, ο μπαμπάς ή το γκομενάκι που ήθελαν να «χτυπήσουν» στο δημοτικό. Είναι άτομα που δείχνουν τρομερή αυτοπεποίθηση, είναι αρεστοί σε πολύ κόσμο και πάντα δείχνουν πως είναι τα «καλά» παιδιά που θα ήθελε η μαμά σου να φέρεις σπίτι και να πιείτε τσάι.

Έπεσες «πάνω» σε εκείνο το αγόρι με τα μελιά μάτια και το αστραφτερό χαμόγελο και κεραυνοβολήθηκες αλλά βλέπεις πως κάτι μυστήριο παίζει; Μήπως σου κάνει «νερά» και σε έχει μια «κρύο, μια ζέστη»; Περίεργο πράγμα οι σχέσεις!

Χμμμ, sorry αλλά μου «μυρίζεται» player και αυτά είναι τα ακλόνητα σημάδια που θα επιβεβαιώσουν τα όσα υποψιάζεσαι!

#1.Σε θυμάται μόνο όποτε εκείνος θέλεις! Ακόμη και ένα ταπεινό μήνυμα να στείλεις, θα σου απαντήσει μετά από 6-7 ώρες και θα είναι ότι να ναι!

#2.Δεν είναι ξεκάθαρος για τις προθέσεις του. Παίζει ένα παιχνίδι του τύπου: «Σε καρφώνω με το βλέμμα μου, σου δείχνω ότι μπορεί και να σου κάτσω αλλά κατά άλλα κάνω τα δικά μου και σε αγνοώ».

#3.Δεν έχει ΠΟΤΕ χρόνο! Αν κάποιος σε γουστάρει πραγματικά και δε σε χρησιμοποιεί για να καλύψει κενά που υπάρχουν στο «εγώ» του τότε θα βρει χρόνο μάτια μου.

#4.Όταν βγαίνετε, ασχολείται 5 λεπτά με το κινητό και 2 με εσένα! Χμμ, τόση δουλειά έχει πια που δεν μπορεί να σου δώσει λίγη σημασία; Ή μήπως τον «καίει» να δει αν το κορίτσι που κρεμιόταν χθες πάνω τον σαν μαϊμού του έστειλε μήνυμα;

#5.Σου δημιουργεί αμφιβολίες και είναι συνεχώς αινιγματικός. Αν το ένστικτο σου δε σε βοηθά να τον εμπιστευτείς, τότε παράτα τον τον τύπο γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ και σου αξίζουν πολύ καλύτερα πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Χωρισμός: Πότε είσαι έτοιμος για μία νέα σχέση