Σχέσεις

«Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι», λένε στο χωριό μας και δεν πρέπει να την ξεχνάς ποτέ αυτή τη μαγική φρασούλα γιατί είναι πολύ χρήσιμη στις μέρες μας, καθώς οι σχέσεις έχουν γίνει για κάποιον ανεξήγητο λόγο, μυστήριο πράγμα.

Κορίτσι γνωρίζει αγόρι (ή κορίτσι, ή αγόρι γνωρίζει αγόρι) και ξαφνικά εντυπωσιάζεται από όλα όσα ακούει από το άτομο που έχει απέναντι του γιατί για κάποιον λόγο παρουσιάζεται σαν να είναι κάτι ιδανικό και σου λέει όλα αυτά που θέλεις να ακούσεις! ΠΡΟΣΟΧΗ!

Αν με έχει διδάξει κάτι όλα αυτά τα χρόνια του dating και των σχέσεων, είναι πως όταν κάποιος σου λέει από την αρχή όλα αυτά που θέλεις να ακούσεις και καταφέρνει μέσα σε 2 ραντεβού να σε κάνει να σκέφτεσαι γάμους και παιδιά, τότε κάτι μυστήριο παίζει!

Είναι καλό να κάνεις baby steps όταν γνωρίζεις κάποιον και αυτά είναι 5 βήματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να μην κολλήσεις αμέσως με τον τύπο ποθυ σου τάζει τον ουρανό και τα άστρα!

#1.Ασχολήσου με τη ζωή σου! Ξύπνα το πρωί και κάνε πράγματα που σου αρέσουν! Μην περιμένεις πάνω από το κινητό.

#2. Μη μιλάς συνέχεια στους φίλους σου για αυτό το άτομο! Αυτόματα μπαίνεις στη διαδικασία του «κολλήματος» όταν αναφέρεσαι συνεχώς στο όνομα του.

#3.Μη μιλάς από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί του! Θέλει λίγο social distancing το θέμα!

#4.Μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως όλα όσο ακούς είναι ιδανικά! Πρέπει να τα φιλτράρεις πρώτα και να μη σκέφτεσαι πως πρέπει ντε και καλά να έχεις κάποιον στη ζωή σου! Με λίγα λόγια να εξετάσεις τα θέλω σου!

#5.Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια! Και αυτό να μην το ξεχνάς ποτέ!