Σχέσεις

Οι σχέσεις είναι εξ ορισμού δύσκολες στην εποχή μας, αλλά εάν έχετε ήδη και είστε από τους τυχερούς σας παρουσιάζουμε επτά σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση που έχετε δεν θα κρατήσει, οπότε αφού τα διαβάσετε προετοιμαστείτε ή αλλάξτε κάτι άμεσα.

To πρώτο σημάδι που δείχνει ότι κάτι δεν θα κυλήσει ομαλά είναι η εμπιστοσύνη, αφού χωρίς αυτή δεν προχωράει τίποτα παρακάτω. Όταν λοιπόν διαπιστώσετε ότι σε αυτή τη σχέση που έχετε υπάρχουν μυστικά και είτε εσείς είτε το έτερον ήμισυ κρατάει πράγματα για τον εαυτό του, τότε σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος.

Το δεύτερο σημάδι είναι η ζήλια, η οποία δεν είναι καλό πράγμα. Η ζήλια δεν είναι δείγμα αγάπης, αλλά δείγμα ανασφάλειας ειδικά όταν αυτό το αίσθημα ξεφεύγει από τα φυσιολογικά όρια.

Το τρίτο σημάδι είναι όταν σε μία σχέση διαπιστώνετε ότι υπάρχει ανταγωνισμός. Όταν ένας από τους δύο προσπαθεί να δείξει ότι είναι καλύτερος από τον άλλον και προσπαθεί να το δείξει αυτό και να το φωνάξει με κάθε τρόπο, αυτό δείχνει πως δεν υπάρχει αγάπη.

Το τέταρτο σημάδι είναι οι εθισμοί πάσης φύσεως. Μπορεί ο εθισμός να είναι στο αλκοόλ, είτε στον τζόγο είτε ακόμα και στα social media, που τείνει να γίνει μάστιγα στην εποχή μας. Τότε υπάρχει πρόβλημα.

Το πέμπτο σημάδι είναι όταν ένας από τους δύο συντρόφους βάζει προτεραιότητα άλλα πράγματα και όχι εσάς. Πχ να βάζει πάνω από όλα τη δουλειά, ή τους φίλους του είτε ακόμα και τα παιδιά, που είναι σύνηθες φαινόμενο στα παντρεμένα κυρίως ζευγάρια. Τότε θα αποξενωθείτε γρήγορα.

Το έκτο σημάδι που δείχνει ότι οι σχέσεις που έχετε δε θα κρατήσουν πολύ είναι η υποτίμηση. Όταν ο ένας δεν μιλάει με θαυμασμό για τον άλλον, αλλά σου ασκεί συνέχεια κριτική τότε αυτό φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα.

Το έβδομο και τελευταίο σημάδι είναι οι συχνοί καυγάδες. Αυτό μπλοκάρει την αγάπη και τότε το τέλος πλησιάζει και αυτό είναι αναπόφευκτο.