Σχέσεις

Είμαστε σίγουροι ότι όταν ξεκινάς μια νέα σχέση έχεις σίγουρα το άγχος εάν πραγματικά νοιάζεται για εσένα. Αλλά το θέμα είναι πως θα το επιβεβαιώσεις αυτό. Μην αγχώνεσαι κολλητή! Για μια ακόμη φορά σου έχουμε τη λύση! Πάρε απλά στυλό και βάλε ένα “τικ” στις παρακάτω ενδείξεις που δηλώνουν ότι νοιάζεται για εσένα από την αρχή της σχέσης σας!

Οι 8 ενδείξεις είναι οι εξής:

#1. “Gentleman” is the right word
Ξέρουμε ότι σου ακούγεται μπανάλ.. Αλλά έλα τώρα.. Ποιόν κοροϊδεύεις; Φυσικά και θέλεις να είναι gentleman απέναντι σου. Το να είναι ευγενικός ακόμη κι όταν θα σου δώσει το παλτό του επειδή κρυώνεις είναι η πρώτη ένδειξη.

#2. Θυμάται τι λες και σε συμπληρώνει
Τί πιο τέλειο από έναν άντρα που θυμάται πάντα τι λες και είναι εκεί να σε συμπληρώνει, ακόμη κι όταν πετάς χαζομικρές λεπτομέρειες που λες “σιγά μην τις θυμάται”. Πολύ απλά θέλει να ξέρει για σένα τα πάντα.. Ακόμη κι αν αυτή η λεπτομέρεια είναι το πέδιλο που φορούσε η θεία σου στο πανηγύρι πέρυσι το καλοκαίρι.

#3. Κάνει σχέδια για εσάς και στα ανακοινώνει
Μιλάει για το κοινό σας μέλλον, για όλα όσα θέλει να πραγματοποιήσει μαζί σου, αλλά και για όλα όσα μπορεί να δυσκολέψουν τη μεταξύ σας σχέση. Εκείνος όμως δηλώνει την παρουσία του σε όλα τα μελλοντικά σενάρια. Τι πιο όμορφο κολλητή;!

#4. Προσπαθεί συνεχώς να σε κρατάει αγκαλιά ή από το χέρι
Απλά είναι τα πραγματάκια κούκλα μου.. Είσαι η συναισθηματική και η σωματική του προέκταση, είσαι ο δικός του άνθρωπος.

#5. Το “εγώ” δεν υπάρχει στο ξεκίνημα της πρότασης
Δεν υπάρχει πλέον ο εαυτός του. Το “εγώ” του γίνεται “εμείς” και είστε εσείς οι δύο μαζί απέναντι σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο!

#6. Σε ενημερώνει για οτιδήποτε κι αν κάνει
Μπορεί να σε ενημερώνει και για το πιο άσχετο θέμα. Για παράδειγμα, για το ότι θα πάει να αγοράσει σκυλολιχουδιές για το Labrador του (παντρέψου τον μόνο και μόνο για το κουτσούνι). Θέλει να μοιράζεται τα πάντα μαζί σου κι αυτό δείχνει ότι σε υπολογίζει πολύ.

#7. Όταν νευριάζεις και ξέρεις ότι έχεις άδικο θα ζητήσει πρώτος συγγνώμη
Εε εντάξει κολλητή.. Μιλάμε για τον σούπερ άντρα. Προσπαθεί να σε ηρεμήσει κι άδικο να χεις. Ρίχνει τον εγωισμό του. Τι το συζητάμε;

#8. Είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που τον νοιάζει να του πει “καληνύχτα” και “καλημέρα”
Αγάπη μου γλυκιά, είσαι η τελευταία του σκέψη πριν κλείσει τα μάτια του και η πρώτη του έγνοια πριν καν πιει καφέ. Αυτό το τελευταίο να το εκτιμάς λίγο παραπάνω γιατί ο καφές είναι ιερός!

Ελπίζουμε να πέτυχες Bingo και stay tuned for more κολλητή!