Σχέσεις από απόσταση

Σχέσεις από απόσταση: Σε αυτό το θέμα υπάρχουν τρία σενάρια, εκ των οποίων τα δύο είναι καλά και το ένα είναι κακό και δύσκολο.

Το καλό σενάριο είναι να είναι μακροχρόνια σχέση και να αποφασίσει ένας από τους δύο να μετακομίσει. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ήδη μία σχέση που έχει δέσει και για διάφορους λόγους, όπως οικονομικούς ένας από τους δύο πρέπει να μετακομίσει.

Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα κι αν προκύψουν η σχέση έχει τα θεμέλια για να τα αντέξει.

Το άλλο σενάριο στις σχέσεις από απόσταση είναι εξαρχής να έχει δημιουργηθεί μία σχέση που ο ένας να είναι εδώ και ο άλλος αλλού. Δηλαδή ο ένας στην Ελλάδα ο άλλος στο Λονδίνο και αποφασίζουν αυτοί οι άνθρωποι να δημιουργήσουν μια σχέση.

Το τρίτο κακό σενάριο είναι δύο άνθρωποι να έχουν μία σχέση λίγων μηνών και τότε να χρειαστεί ένας από τους δύο να εγκαταλείψει για άλλη πόλη ή άλλη χώρα. Σε αυτό το σενάριο είναι τρομερά δύσκολο να κρατήσει αυτή η σχέση γιατί δεν έχει προλάβει να δέσει το γλυκό, όπως λέει και ο σοφός λαός.

Σε μια σχέση από απόσταση δεν βοηθάει η ανασφάλεια και η καχυποψία! Τότε δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει καλά αυτό και είναι ζήτημα χρόνου να διαλυθεί.

Στον αντίποδα βοηθάει τρομερά στις σχέσεις από απόσταση, η τεχνολογία. Πλέον υπάρχουν δεκάδες τρόποι για να νιώθεις κοντά στον άλλον και να έχεις μία επικοινωνία καθημερινή και ουσιαστική.

Δεν φτάνει όμως μόνο η τεχνολογία! Οι άνθρωποι που αποφασίζουν να κάνουν μία σχέση από απόσταση θα πρέπει να γνωρίζουν πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να κάνουν ένα έξοδο και να βλέπουν τον σύντροφό τους δια ζώσης. Επίσης, η αποστολή καρτών ή δώρων είναι κάτι πολύ καλό! Σε αυτή την περίπτωση ο άλλος λαμβάνει κάτι που έχεις ακουμπήσει, που ενδεχομένως μυρίζει το άρωμά σου και αυτό δίνει τελείως διαφορετική αίσθηση.

Βασικό είναι τι πρέπει να γίνει σε έναν καυγά σε μία σχέση από απόσταση! Σε έναν καυγά εάν ο άλλος για παράδειγμα κλείσει τα πάντα προκειμένου να ηρεμήσει ο άλλος που είναι σε άλλο σημείο της γης ή του πλανήτη δεν έχει κανέναν τρόπο πρόσβασης κι αυτό είναι αρκετά άσχημο! Για αυτό λύστε το θέμα μαζί ή να μην κλείνετε τους διαύλους επικοινωνίας.