Σχέσεις

Ένας “προπονητής ραντεβού” ο οποίος φέρεται να ειδικεύεται στις σχέσεις, δημιούργησε έναν λογαριασμό στο TikTok και λύνει απορίες τις οποίες έχουμε κατά καιρούς καθώς συμβαίνουν περίεργα πράγματα σε αυτόν τον πλανήτη και δεν μας δίνουν όλοι την εξήγηση που χρειαζόμαστε.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο Τζέικομπ Λούκας ο οποίος έχει ως βάση τη Βρετανία, αναφέρει πως έχει βοηθήσει χιλιάδες κόσμο να βρει την αγάπη στη ζωή του και με τις συμβουλές του γλιτώνει πολύ χρόνο από όσους θέλουν να βρουν τον πραγματικό έρωτα.

@jacoblucas101 Has a man done this to you? 💁‍♂️ #datingcoach #relationshipcoach #datingadvice #dating #datingtips #ghosting ♬ original sound – Jacob Lucas | Dating Coach

Σε ένα από τα βίντεο που έχει δημοσιεύσει στο TikTok αποκαλύπτει τους τέσσερις λόγους που κάποιος γίνεται “φάντασμα” μετά από ένα ραντεβού και γιατί επιστρέφει μετά από καιρό στο “θύμα” του.

Σχέσεις – Ας δούμε τους λόγους λοιπόν!

#1.Το κάνει γιατί θέλει επιβεβαίωση! Εξαφανίζεται και επιστρέφει για να δει αν περνά ακόμη η “μπογιά” του!

#2.Εξαφανίστηκε για να δοκιμάσει και άλλες επιλογές αλλά είδε πως δεν του έκανε κάτι “κλικ” και επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος!

#3.Βαριέται! Εξαφανίστηκε γιατί έχει συνηθίσει να το κάνει αυτό και μια μέρα που βαριόταν είπε να δοκιμάσει την τύχη του!

#4.Εξαφανίστηκε μετά το πρώτο ραντεβού γιατί δεν πήρε αυτό που ήθελε και επιστρέφει γιατί έχει συγκεκριμένο κίνητρο καθώς θέλει να πάρει κάτι πολύ συγκεκριμένο!

Όπως και να έχει, όταν “εξαφανίζεται” κάποιος παύει να μας αφορά!

Tσέκαρε και αυτά: 

Ad