Σχέσεις

Όποιος σου είπε πως οι σχέσεις είναι δύσκολες, μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται! Γιατί με ρωτάς μικρή μου σουρικάτα; Γιατί πολύ απλά, οι άνθρωποι είναι αυτοί που ορίζουν μια σχέση, άρα αυτή δεν είναι με τα καλά τους.

ad

Πόσες φορές έχει εντοπίσει το αντικείμενο του πόθου σου, κάνετε τσαχπινιές και μια ωραία πρωί εξαφανίζεται; Σίγουρα, θα είναι αρκετές αν ζεις στον μαγευτικό κόσμο του 2021.

Πολλά είναι τα αγόρια και τα κορίτσια που εντοπίζουν το “θήραμα” του και αποφασίζουν να του πασάρουν ένα σωρό παραμύθια για να πετύχουν τον στόχο τους και ξαφνικά να ξυπνήσουν μια μέρα και να δουν ότι κουράστηκαν λιγουλάκι με τα μηνύματα του τύπου “μωρό μου σε θέλω” και άλλα τέτοια, και αποφασίζουν να δώσουν ένα τέλος χωρίς αιτία και αφορμή.

Σχέσεις – Κορίτσι γνωρίζει αγόρι, αγόρι γνωρίζει αγόρι, κορίτσι γνωρίζε κορίτσι ή ότι άλλο θέλετε anyways, και αποφασίζουν να ξεκινήσουν τις τσαχπινιές. Ταιριάζουν τόσο καλά, τα βρίσκουν, τα λένε, φαίνεται πως υπάρχει μια εκτίμηση στο IQ που φέρει ο καθείς και πάει λέγοντας. Και ξαφνικά γίνεται το μοιραίο και είναι συγκλο, όπως θα έλεγε η φίλη Καγιά. Και τα μηνύματα σωρό. “Πότε θα βρεθούμε ξανά”, “σε θέλω όσο τίποτα άλλο”, “πότε θα σε δω” και όλα αυτά τα ωραία. Και ξαφνικά σκοτάδι. Μηνύματα που μένουν αναπάντητα και ξαφνικά στόρι από το πουθενά. Ότι τι;

Σχέσεις – Ένα “εξαφανισμένο” άτομο μπορεί να σου προκαλέσει τέτοια αναστάτωση και στεναχώρια διότι ενδεχομένως σε έκανε να πιστέψεις πως ίσως βρήκες ένα πρόσωπο με το οποίο μπορείς να τα πεις λίγο παραπάνω. Αλλά όχι, κυρίες και κύριοι, υπάρχουν πολλοί επικίνδυνοι τύποι εκεί έξω που θέλουν απλά να παίξουν. Δεν ξέρουν τι σημαίνει “είμαι ξεκάθαρος/η” και απλά επιλέγουν να δημιουργήσουν την εκάστοτε παρραμύθα για να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους.

Και μην ακούσω το κλασικό “Μήπως δεν του άρεσες και τόσο” γιατί θα τραβήξω το υπέροχο ginger μαλλί μου από τη ρίζα και θα με κυνηγά η κομμώτρια μου! Αν δεν αρέσεις σε κάποιον, δεν στέλνει σε αφήνει στο διαβάστηκε μέσα σε 3 λεπτά και δεν έχει ούτε ζουζουνιές, ούτε τίποτα.

Του/της αρέσεις αλλά έχει άλλα θέματα που πρέπει να λύσει! Και πολλές φορές έχει και σχέση!

Σχέσεις – Οι 5 λόγοι για τους οποίους μπορεί να εξαφανιστεί το αντικείμενο του πόθου:

  1. Δεν τα έχει καλά με την παρτάρα του και επιλέγει να κοροϊδεύει τον κόσμο.
  2. Λατρεύει το παραμύθι και αυτό κάποια στιγμή τελειώνει!
  3. Βρήκε νέο “παιχνίδι” το οποίο προετοίμαζε καθώς μιλούσε μαζί μας.
  4. Είναι loser
  5. Έχει θέματα αυτοεκτίμηση και είναι τσακωμένος/η με την αλήθεια!

Λίγη τιμιότητα δε βλάπτει μωρέ αγάπες! Πείτε αυτό που θέλετε και ξεκαθαρίστειτε! Είναι κρίμα να συνοδεύεται το όνομα σας με άκομψες λέξεις όταν πίνουμε κοκτειλάρες σε γνωστά μαγαζιά των Αθηνών.

Eho said this? @stylefrekalex 

Ad