Σχέσεις

Το έχουμε πει χιλιάδες φορές πως οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει περίπλοκες ενώ στην ουσία τους είναι πολύ απλές. Αλλά ο κόσμος δε λέει να το χωνέψει!

ad

Πολλοί από εμάς έχουμε χωρίσει από ανθρώπους με τους οποίους είχαμε μια σχέση η οποία έληξε άδοξα αλλά για κάποιον λόγο επιλέξαμε να συνεχίσουμε να κάνουμε follow στο Instagram λες και είμαστε στη Σουηδία! Λάθος!

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όσο large και αν θέλουμε να το παίξουμε και να δείξουμε πως είμαστε ανώτεροι άνθρωποι, θα πρέπει να καταλάβουμε πως από τη στιγμή που αποφασίσαμε να τον βγάλουμε από τη ζωή μας δεν έχει χώρο ούτε στα social media μας!

Αν είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μας έχει πληγώσει ή μας έχει φερθεί σαν να είμαστε “σκουλίκια” της Γης, δε μας μιλάει ή απλά θέλει να μας ταράζει με τα stories του, δε μας αφορά! Το unfollow πρέπει να είναι σίγουρο αφού δεν τον νοιάζεις! Και δεν πρέπει να σε νοιάζει ούτε εσένα!

Το unfollow δεν είναι ντροπή και θα πρέπει να πάψει αυτό το τύπου political correctness γύρω από αυτό! “Ναι κύριε, πληγωθήκαμε, μας τελείωσες, δεν αντέχουμε να σε βλέπουμε, κλικ”.

Όταν οι σχέσεις τελειώνουν υπάρχει λόγος… και το unfollow δεν είναι λάθος! Το λάθος είναι μόνο στο μυαλό σου! Θα ηρεμήσει το κεφάλι σου μετά από λίγες μέρες και θα σταματήσεις να σκέφτεσαι τα πράγματα που κάποτε σε πλήγωναν!

Who said this? @stylefreakalex

Tσέκαρε και αυτά: 

Ad