Σχέσεις Ψυχασθενής

Σχέσεις: Μπορεί όταν ακούμε τη λέξη ψυχασθενής να φανταζόμαστε τσεκούρια και δολοφονίες, αλλά κάνουμε λάθος τελικά και ένας ψυχασθενής μπορεί να βρίσκεται είτε μέσα στη ζωή μας είτε μέσα στο σπίτι μας.

Πολλές φορές μπορεί ένας ψυχασθενής να είναι και ο σύντροφός μας, αλλά να δικαιολογούμε συμπεριφορές επηρεαζόμενοι από τα συναισθήματά μας. Αλλά υπάρχουν σημάδια που δείχνουν εάν ο σύντροφός μας έχει ένα τέτοιο κουσούρι.

Δείτε λοιπόν τα σημάδια αλλά μη καλέσετε αμέσως την αστυνομία πια!

Ένα πρώτο σοβαρό σημάδι είναι πως ο σύντροφός σας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πως χάνετε το μυαλό σας, αφού έχουν μία μοναδική ικανότητα να διαστρέφουν τα πάντα. Εάν για παράδειγμα ενώ είστε ένας φυσιολογικός άνθρωπος και με αυτό τον άνθρωπο έχετε καταλήξει να είστε διαρκώς στα κόκκινα και τους καυγάδες τότε τα σημάδια δεν είναι πολύ καλά. Οτιδήποτε μπορεί να ανατρέψει το πρόγραμμά σας για αυτό τον άνθρωπο είναι αιτία πολέμου.

Ένα άλλο σημάδι είναι πως αλλάζει η διάθεση του ατόμου αυτού προς εσάς ανά μισάωρο. Δηλαδή τη στιγμή που μπορεί να είναι τρυφερός μαζί σας και γεμάτος αγάπη, τότε ξαφνικά για μία ασήμαντη αφορμή αυτός ο άνθρωπος σας αντιμετωπίζει με προφανή μίσος και με λόγια που όχι μόνο πληγώνουν αλλά κυριολεκτικά σας σπαράζουν.

Το τρίτο σημάδι είναι πως αυτός ο άνθρωπος όσο και να παλεύετε για να σας ακούσει εκείνος δεν ακούει τίποτα ή ακόμα χειρότερα διαστρέφει τις επιθυμίες σου. Όταν για παράδειγμα κάνετε παράπονα στο συντροφό σας για κάτι που σας πληγώνει και εκείνος αδιαφορεί και συνεχίζει το ίδιο μοτίβο τότε πρέπει να αρχίσετε να αγχώνεστε. Και αυτό γιατί τα ψυχικά διαταραγμένα άτομα δεν μπορούν να συνδεθούν ψυχικά με τους άλλους ανθρώπους και έτσι να νιώσουν την ενσυναίσθηση. Ακόμα και όταν κάνει λάθη ένας τέτοιος άνθρωπος στις σχέσεις το κάνει για να σας χειριστεί και φυσικά θα ξανακάνει ακριβώς το ίδιο λάθος γιατί δεν αισθάνονται άσχημα που έκαναν κάτι κακό, αλλά γιατί αποκαλύφθηκε η απάτη τους.
Το τέταρτο σημάδι είναι τα ψέματα που δεν έχουν σταματημό για τα πιο ηλίθια πράγματα άνευ σημασίας. Επίσης οι άνθρωποι αυτοί είναι υποκριτές και εκεί που είναι μέσα στο μίσος, εμφανίζεται κάποιος άλλος άνθρωπος και μεταμορφώνονται σε ένα άκρως ελκυστικό πλάσμα και ουδείς μπορεί να αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο. Και φυσικά με μία τέτοια εικόνα που δημιουργεί κανείς δεν πρόκειται να σας πιστέψει. Αυτοί οι άνθρωποι είναι τρομεροί να δημιουργούν στην αρχή μιας γνωριμίας μια συναισθηματική παγίδα έτσι ώστε να σας κάνουν να αφεθείτε και να είστε ευάλωτοι.
Πέμπτο σημάδι είναι πως αυτός ο άνθρωπος σταδιακά θα θελήσει να έχετε μόνο αυτόν στη ζωή σας. Θα σας παραπονιέται συχνά για τους φίλους σας και δεν θα μιλάει όμορφα για αυτούς ακόμα κι αν αυτοί οι φίλοι σας, του έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο.
Εάν δείτε όλα τα παραπάνω στις σχέσεις τότε θα πρέπει πραγματικά να αγχώνεστε πως ο άνθρωπος με τον οποίο κοιμάστε είναι ψυχικά διαταραγμένο ή ψυχασθενής.