Άντρες

Σχέσεις: Έχουν υπάρξει εκατοντάδες έρευνες για το τι θέλουν οι γυναίκες, ποιος είναι ο ιδανικός τύπος άντρας και όλα αυτά που θέλουμε να ξέρουμε για να κατακτήσουμε μία γυναίκα.

Οπότε μέσα από τις έρευνες ας προσπαθήσουμε να βρούμε τι θέλουν πια οι γυναίκες.

  1. Έρευνα από την Αυστρία δείχνουν πως οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από έναν άντρα που οδηγεί ένα δυνατό γρήγορο αυτοκίνητο. Κι αυτό όχι για να κάνουν φιγούρα, αλλά ενστικτωδώς θεωρούν πως ένας τέτοιος άντρας είναι και δυναμικός. Ελπίζουμε να μην πέσουν σε καμία παγίδα γιατί δεν ισχύει πάντα. 

2. Άλλοι ερευνητές αναφέρουν πως στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που έχουν γένια και μούσια, αλλά όχι τριχωτά κορμιά. Δηλαδή αρκούδια στο πρόσωπο και σπανός στο σώμα. Άγνωστες οι βουλές του Κυρίου

3. Οι γυναίκες επίσης έλκονται περισσότερο από άντρες που έχουν έναν διευρυμένο κοινωνικό περίγυρο και είναι περιζήτητοι για εξόδους και διασκέδαση. Μετά αρχίζουν τα προβλήματα όταν προσπαθούν να το κόψουν αυτό. 

4. Επίσης οι περισσότερες γυναίκες έλκονται από άντρες με βαριά φωνή. Το θεωρούν ότι είναι ένδειξη ανδρισμού και τις εξιτάρει. Θα σφίξω τα χείλη και δεν θα το σχολιάσω. 

5. Έντονα ερωτικό θεωρούν οι γυναίκες έναν άντρα που περιποιείται τον εαυτό του αλλά φαίνεται και κάπως ατημέλητος. Τόσο όσο δηλαδή στην περιποίηση! Καλό παιδί να είναι έλεγε η γιαγιά μου!

6. Άλλη έρευνα δείχνει πως οι πιο ψηλοί άντρες έχουν μεγαλύτερη επιτυχία από έναν άντρα που δεν το λες και πρώτο μπόι. Μάλιστα, ελάχιστες γυναίκες θα έκαναν σχέση με έναν άντρα πιο κοντό από εκείνες. Βρε τα ακριβά αρώματα σε μικρά μπουκαλάκια μπαίνουν.

Αυτά είναι μερικά από τα στοιχειά που μαζέψαμε, αλλά δίνουμε την υπόσχεση να επανέλθουμε στο θέμα και με άλλα. Για όποιον δεν κατάλαβε τα bold είναι τα δικά μας σχόλια.