Σχέσεις άντρας

Σχέσεις: Κάποιοι άνθρωποι μπορούμε να τους αγαπάμε αλλά είναι καλό να το κάνουμε από απόσταση κυρίως για τη δική μας ασφάλεια, γιατί στην ουσία δεν επιτρέπουν σε κανέναν να τους αγαπήσει.

ad

Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να σας ξεγελάσουν. Φαίνονται τόσο ανοιχτοί στην επικοινωνία, τόσο πρόσχαροι, αλλά στην ουσία αυτό είναι μία μάσκα και είναι μικρά ανθρωπάκια γεμάτα φόβους, καχυποψία και αμέτρητες ανασφάλειες.

Όπως αναφέρει η ψυχολόγος, Θέκλα Πετρίδου οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν πιστεύουν πως υπάρχουν καλοί άνθρωποι γύρω τους και νομίζουν πως όλοι θέλουν να τους εκμεταλλευτούν. Και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι μέσα από τα ταλαιπωρημένα παιδικά τους χρόνια, ήταν μωρά καταφρονημένα, που δέχθηκαν bullying, βίωσαν από τους ίδιους τους γονείς την ερημιά και τον πόνο. Δυστυχώς οι γονείς τους δεν τους αγάπησαν ποτέ και δεν τους έσφιξαν στην αγκαλιά τους και για αυτό πασχίζουν με δόλιους και ύπουλους τρόπους να αναπληρώσουν αυτή την ευτυχία.

Πώς συμπεριφέρονται αυτοί οι άνθρωποι

Διαρκώς είναι σε μία ανησυχία, προσπαθώντας να αποδείξουν σε όλους, αλλά και στον ίδιο τους τον εαυτό πως αξίζουν, δείχνουν απίστευτο εγωκεντρισμό και μεγαλομανία, ενώ τα ξεσπάσματα θυμού τους είναι μνημειώδη. Κανείς δεν μπορεί σε βάθος χρόνου να τους αντέξει σε μία σχέση και είτε θα σε νευριάζουν κάθε μέρα η θα σε απογοητεύουν.

Δυστυχώς αυτοί οι άνθωποι σαν μωρά γεννήθηκαν για να παρατηθούν. Δεν έχουν ούτε την απαραίτητη εγκεφαλική ικανότητα, ούτε ωριμότητα και διάκριση.

Για αυτό εκείνους τους ανθρώπους πρέπει να τους αγαπάμε από μακριά και ποτέ από κοντά γιατί στο πέρασμά τους καταστρέφουν τα πάντα και κουρελιάζουν κάθε προσπάθεια ενός ανθρώπου να τους αγαπήσει. Το μόνο που τους ικανοποιεί είναι οι ψεύτικες αγάπες και οι κακοποιητικές γιατί μόνο αυτές έμαθαν από τους γονείς τους.

Ad