Βρες σύντροφο Ζευγάρι

Σχέσεις: Ένας σωστός και καλός φίλος βρίσκεται στη ζωή σου όχι μόνο στα καλά, αλλά και στις δύσκολες στιγμές, ακόμη και σε έναν χωρισμό σου.

Οταν, όμως, έχεις χωρίσεις κάποια πράγματα, ακόμη κι αν ειπωθούν από τον φίλο σου με την καλύτερη πρόθεση, είναι ικανά να σε “τσακίσουν”. Ποιά είναι, λοιπόν, αυτά τα 5 πράγματα που δε θα πρέπει να τα ακούσεις καθόλου από τον φίλο σου; Στα γράφουμε για να ξέρεις πως να συμπεριφερθείς και συ όταν θα περνάει κι εκείνος έναν χωρισμό.

#1. Μην στεναχωριέσαι
Τί συμβουλή είναι αυτή; Σίγουρα το λες γιατί τον βλέπεις να στεναχωριέται και να πονάει. Όσες φορές και να το πεις δεν πρόκειται να βοηθήσει. Ακόμη, μπορεί και να τον νευριάσει.
#2. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας
Μπες λίγο στη θέση του φίλου σου κι αναλογίσου την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Είναι δυνατόν μετά από έναν νωπό χωρισμό να ακούει “τα καλύτερα είναι μπροστά μας” ή “θα βρεις άλλον καλύτερο”; Ο φίλος σου νοσταλγεί τον μέχρι πρότινος σύντροφο του. Υπάρχει περίπτωση στη φάση που είναι να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί τον εαυτό του με άλλον άνθρωπο;
#3. Και πολύ κράτησε
Εάν περνάς έναν έντονο χωρισμό και ακούσεις από τον φίλο σου “Και πολύ κράτησε”, δε θα τα πάρεις στο κρανίο; Οκ, άποψή σου, αλλά κράτα τη για σένα.
#4. Κανείς δεν τον συμπαθούσε
“Κανείς δεν τον συμπαθούσε και βγαίναμε όλοι μαζί και γελούσαμε; Κι εσύ που είσαι φίλος μου τον αντιπαθούσες; Ηλπιζες, δηλαδή, για τη μέρα που θα χωρίζαμε;”. Θα σου άρεσε να ερχόταν και να στο έλεγε αυτό ο φίλος σου μόλις έχεις χωρίσει; Δε νομίζω.
#5. Ακόμη μ’ αυτόν ασχολείσαι/Πάμε παρακάτω
Συγγνώμη κι όλας.. Θα βάλεις εσύ όριο στο ποσό θα κρατήσει ο πόνος του ή για πόσο ακόμη θα τον σκέφτεται; Όποτε αισθανθεί καλά θα συνεχίσει τη ζωή του.
Αυτά είναι 5 βασικά πράγματα που πρέπει να τα θάψεις καλά μέσα σου και να μην τα αναφέρεις καθόλου στον φίλο σου, καθώς θα βιώνει ένα φρέσκο χωρισμό.